Paikallisurheilu

Huntersille vierasvoitto HC Indians Kaarinasta vaikka joukkue ei pelannutkaan parasta peliään

Huntersin Teemu Mielonen iski Kaarinassa kaksi maalia.

Arkisto/Toni Degerlund

Porvoon Huntersin miesten edustusjoukkue jatkoi pelejään jääkiekon Suomi-sarjassa. Tällä kertaa porvoolaiset olivat matkanneet Kaarinaan, jossa se kohtasi HC Indians Kaarinan (HCIK) vieraissa. Huntersilla on hyvä vire päällä, ja joukkue nappasikin länsirannikon reissultaan sarjapisteet Porvooseen 5–8 (2–4, 1–2, 2–2) lukemin.

Hunters aloitti ottelun heti terävästi, ja Patrik Mallenius iski ottelun ensimmäisen maalin, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vasta hiukan reilun minuutin verran. Joukkueen varakapteeni Teemu Mielonen iski hetkeä myöhemmin jo porvoolaisten toisen maalin. HCIK pääsi kuitenkin vielä peliin mukaan, ja iski vuorostaan kaksi maalia perätysten, tasoittaen puntit. Mielonen iski kuitenkin jälleen ylivoimapelissä, ja kun Evgeni Soloviev vielä maalasi ensimmäisen erän lopussa, mentiin ensimmäiselle erätauolle Huntersin johdossa.

Toisessa erässä Hunters onnistui kaksi kertaa ja kotijoukkue kerran. Porvoolaisten maaleista vastasivat Rasmus Aaltonen ja Aleksi Laitinen. Viimeisessä erässä molemmat joukkueet siirsivät kiekon vastustajan maaliin kaksi kertaa. Huntersilta maalien makuun pääsivät kapteeni Miika Runsala ja Otto Melkinen. Teemu Mielonen oli Huntersin tehokkain pelaaja kahdella maalillaan.

Huntersin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Mikko Juutilainen oli tyytyväinen sarjapisteistä, vaikka peli-ilme ei ollutkaan paras mahdollinen.

– Ei mikään paras esiintymisemme, mutta riittävä. Pientä ulospuhaltamisen makua oli havaittavissa lopussa, mutta tällä kertaa työmäärä riitti, Juutilainen kommentoi.

– Jos teet ton verran maaleja, niin pitää siihen olla tyytyväinen. Olemme tehneet kuitenkin monta asiaa paremmin aiemmissa matseissamme. Puolustuspään virheet olivat turhia, ja viisi maalia omiin oli liikaa.

– Meidän maalivahtimme Lari Kukkohovi oli koko viikonlopun hyvällä tasolla. Tänään oli vaikea peli juuri omanpään virheiden takia.

Seuraava Huntersin peli pelataan Porvoon jäähallilla, kun Titaanit tulevat vieraiksi tulevana perjantaina. Sarjataulukossa porvoolaiset ovat hyvissä asemissa kuudentena, eikä esimerkiksi neljäntenä olevaan D-Kiekkoon ole eroa kuin kaksi pistettä.

– Kautemme on heitellyt aikalailla, niin kuin varmasti monella muullakin, Juutilainen toteaa.

– Kokonaistulokseen olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen, sekä siihen mihin meidän pelaaminen on menossa. Olemme ihan hyvässä aikataulussa sen suhteen. Pelin taso ei saisi heitellä noin paljoa kuin esimerkiksi HCIK:ä vastaan, mutta on se jossain tilanteissa ihan ymmärrettävääkin.

– Perjantaina meitä vastaan luistelee hyvin liikkuva porukka. Meidän pitää olla siihen valmiita. Ihan luottavaisin mielin olen sen suhteen. Menemme eteenpäin päivä kerrallaan. Ihan turha tässä on miettiä vielä liikaa tulevia asioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Lari Kukkohovi pelasi nollapelin – Hunters iski komeita maaleja Haukkoja vastaan17.1.2020 21.20
Huntersin Niko Tammi torjui vakuuttavan voiton12.1.2020 21.40
Jäähallilla kauden ennätysyleisö Huntersin kotimatsissa – kotiyleisön harmiksi vieraana ollut Kiekko-Espoo tosin vei Suomi-sarjan sarjapisteet mukanaan Espooseen8.1.2020 22.02

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat