Paikalliset

Adressi: Neste MY dieselin verotusta kevennettävä – "Että saavat rahalle vastinetta ne, jotka ovat mukana ilmastotalkoissa"

Adressit.comin aloitteen tekijän mielestä Nesteen MY dieselin verotusta on alennettava ilmastoystävällisemmäksi sen päästöjen vuoksi.

Sauvo Jylhä

Adressit.com-verkkopalvelussa on ilmastoystävällinen adressi autoilijoille.

Henri Myllykoski esittää, että suurin osa Neste MY dieselin verosta leikattaisiin pois, koska siitä tulee 90 prosenttia vähemmän päästöjä kuin normaalista dieselistä.

– Se tekisi polttoaineesta kannattavamman autoilijoille. Ja tehdään se veroleikkaus kunnolla niin, että ne saavat rahalle vastinetta, jotka sitä käyttää ja on mukana ilmastotalkoissa. Eli vähintään 20 prosenttia alemmaksi Neste MY dieselin hinta, Myllykoski esittää.

Adressissa on jo yli 80 allekirjoitusta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Yrittäjä äimistelee, miksi Etelä-Suomeen jymähtäneillä plussakeleillä "pakkomyydään kalliimpaa talvidieseliä" – näin Neste-pomo vastaa17.1.2020 06.17
Pitkä lakko Nesteellä lamauttaisi Suomen – polttoaineista tulisi pulaa13.1.2020 15.58
Wärtsilä ja Viafin rakensivat Valkossa nesteytetyn maakaasun ”tank top” -jakeluaseman Haminan LNG-terminaaliin. Proomukuljetus Valkosta Haminaan meneillään.16.12.2019 18.20
Itärata ja ammattibiodiesel mukana – hallitusohjelmassa Porvoon seudulle tärkeitä painotuksia3.6.2019 11.32
Pettuleipää, lautaa, sellua, biodieseliä – nyt männyistä tehdään jäätelöä23.10.2016 09.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat