Paikalliset

Sunnuntaisuomalainen uudistuu – luvassa arjen sankaritarinoita ja ajankohtaisuutta

Sunnuntaisuomalainen tavoittaa 966 000 lukijaa.

Anniina Louhivuori

Tuttu viikonloppusivusto Sunnuntaisuomalainen uudistuu. Sivusto saa tällä viikolla kokonaan uuden visuaalisen ilmeen ja uudet sisällöt.

Sunnuntaisuomalaisen uusi ilme on värikäs ja raikas. Sisällössä erityissijan saavat elämänmakuisen henkilöhaastattelut. Ajankohtaisiin teemoihin ja tapahtumiin tartutaan informatiivisella mutta samalla viihdyttävällä otteella.

Sunnuntaisuomalainen julkaistaan Uusimaan näköislehdessä sunnuntaisin.

Ensimmäinen uudistunut Sunnuntaisuomalainen ilmestyy sunnuntaina 26.1. lehdessä, verkossa ja sovelluksessa.

 

Tätä tarjoaa uusi Sunnuntaisuomalainen:

1. Arjen sankaritarinoita. Pian tapaat Olli Haakanan, 41, joka on poikkeuksellisen suurisydäminen mies – kirjaimellisesti. Heidi Holmavuo, 36, puolestaan teki rajun elämänmuutoksen ja vaihtoi ensihoitajan työn kirjailijan ammattiin.

 

2. Ajankohtaisuutta. Menemme päivittäisuutisten taakse, otamme selvää taustoista, analysoimme – ja sitten kerromme sinulle.

 

3. Hyvää mieltä. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan, hyvin suunnitellun ulkoasun ja elämänmyönteisiä aiheita.

 

4. Nykyaikaisuutta. Parannamme jatkuvasti sisältöämme verkossa. Jos haluat nähdä tai kuulla vielä enemmän, katso Uusimaa.fi.

 

5. Kuuntelemme sinua. Sunnuntaisuomalainen tavoittaa ensi sunnuntaista lähtien 966 000 lukijaa. Tässä joukossa on valtava määrä kiinnostavia tarinoita. Kerro sinä tarinasi meille, me kerromme sen lähes miljoonalle muulle.

 

Facebook.fi/sunnuntaisuomalainen

Instagram/sunnuntaisuomalainen

[email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uusimaa uudistuu ensi viikolla25.12.2019 09.00
Uutissuomalaisen ja Sunnuntaisuomalaisen juttuja entistä laajemmalle – palkittu viikkoliite julkaistaan jatkossa myös Aamupostissa, Keski-Uusimaassa, Länsi-Uusimaassa ja Uusimaassa20.12.2019 18.10
Aamuposti, Keski-Uusimaa, Länsi-Uusimaa ja Uusimaa STT:n asiakkaiksi ensi vuoden alussa – "Mahdollistaa ympärivuorokautisen uutisseurannan"17.12.2019 11.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat