Vihainen lintu lennähti kalsareihin

Jääkiekon MM-kisamaskotti ihastuttaa muun muassa kalsareissa.

Nanso Group

Kisoihin tulee myyntiin 17 erilaista Hockey Bird -mallia.

Nanso Group

Jääkiekon MM-kisat on toinen Suomessa järjestettävä tapahtuma, johon Nanso valmistaa nimikkoalusasuja.

Nanso Group

Jääkiekon MM-kisamaskottiin Hockey Birdiin törmää muutaman viikon kuluttua kaikkialla. Jääkiekon nimikkosiivekäs seikkailee kisoissa tietysti jäällä, minkä lisäksi tuimailmeinen kiekkolintu lennähtää myös pipoihin ja alusvaatteisiin.

Linnulla voi lähettää myös terveisiä. Hockey Bird -postimerkki ilmestyy 21. maaliskuuta. Lisäksi posti tuo myyntiin ensipäivänkuoren ja postikortteja sisältävän kisapaketin.

Nanso tuo markkinoille Hockey Bird -alusasuja. Niistä tehdään omat versiot miehille, naisille ja lapsille. Bränd manager Pirjo Autio odottaa bokserien nousevan suurimmaksi hitiksi.

Pääkaupunkiseudulla alusasuja myyvät Stockmannit, Citymarketit, Prismat, S-marketit, Tarjoustalot, Siwat ja Nanso Groupin omat myymälät. Niitä saa myös Hobby Hallin, Anttilan ja GSM-storen verkkokaupoista.

 

Nimikko-alusasuja on markkinoilla nyt toisen kerran.”

Alusasuja valmistetaan Nanson omassa tuotannossa ja osin Turkissa. Tuotteita valmistetaan tuhansia.

 

– Olemme varautuneet myös lisämääriin ja toimitus tapahtuu nopeasti, jos tuotteet alkavat loppua kaupoista, Pirjo Autio mainitsee.

Jääkiekon MM-kisat on toinen Suomessa järjestettävä tapahtuma, johon Nanso valmistaa nimikkoalusasuja. Ensimmäinen kerta oli viime vuoden miesten salibandyn MM-kisat, joihin valmistettiin oma mallisto.

NEH on ruotsalainen yritys, joka valmistaa MM-kisojen lisenssituotteet.

NEH solmi sopimuksen Rovion kanssa joulukuussa ja tuotteet ovat tulossa markkinoille huhtikuun alussa.

Hockey Bird tuotteita tulee myyntiin www.neh.com- verkkokauppaan lähiaikoina. Kauppaketjujen kanssa käytävät neuvottelut fanituotteiden myynnistä ovat vielä kesken.

Kisoihin tulee myyntiin 17 erilaista Hockey Bird -mallia. Suurinta hittituotetta odotetaan 17-senttisestä Hockey-Bird -pehmosta.

Fanituotteiden markkinoilla pyörii paljon rahaa, mutta valmistusmääristä ja rahamääristä ei haluta puhua.

Paras fanituotevalikoima on Megastoressa Hartwall-areenan edessä kisojen aikana.

toimitus