Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimisto vahvistaa palveluitaan panostamalla verkkoneuvojiin

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimistossa aloittivat uudet verkkoneuvojat maanantaina 12. tammikuuta 2015. He opastavat asiakkaita te-palvelut.fi-verkkosivujen käytössä ja neuvovat heitä työnhaussa ilman ajanvarausta.

"Verkkopalveluiden käyttöaste on nyt noin 70 prosenttia", kertoo Uudenmaan TE-toimiston johtaja Jarmo Ukkonen. "Sähköinen asiointi kasvaa koko ajan ja on yksi tärkeimpiä palveluitamme. Laitamme lisäpaukkuja verkkopalvelun opastukseen ja palkkaamme lisää palveluneuvojia auloihimme."

Verkkoneuvojien palvelut ovat kaikkien asiakkaiden käytettävissä toimipaikkojen aulatiloissa toimiston aukioloaikoina.

"Tällä neuvontalisäyksellä vastaamme suoraan asiakkaiden pyyntöihin. Asiakkaat kaipaavat opastusta monipuolisista sähköisistä palveluistamme, muun muassa CV-netin käyttöön otosta, Avoimet työpaikat -palvelusta ja työhakemuksen teossa", Ukkonen lisää.

Verkkoneuvojia on kaksi toimipaikkaa kohden Pasilassa, Helsingin keskustassa, Itäkeskuksessa, Vantaalla ja Espoossa sekä yksi toimipaikkaa kohden Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Lohjalla, Porvoossa ja Raaseporissa.

Verkkoneuvojapalvelujen ostopalvelun toteuttaa Spring House ja verkkoneuvojat ovat asiakkaiden käytössä vuoden loppuun asti. Verkkoneuvojat tunnistaa asiakaspalvelussa Spring Housen nimikyltistä.

Lisätietoja palveluistamme: www.te-palvelut.fi/uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet