Pänkäläinen

Miksi tutkivat journalistit inhoavat nakudeittejä?

Äskettäin yritettiin lentää maapallon ympäri koneella, joka saa energiansa auringosta. Matka kuitenkin tyssäsi auringonpimennykseen.

Energiasta oli kyse myös silloin, kun presidentti Vladimir Putin halusi World Hourin aikaan Kremlistä pimeän. Osa virkamiehistä kyseli, että miten se eroaa Kremlin normipäivästä...

Kansanedustaja Mauri Pekkarisellakin on ollut omat, tuulienergiaan liittyvät haasteensa. Eija-Riitta Korholan koplausväitteistä Pekkarinen totesi kuitenkin, että ne ovat tuulesta temmattuja.

Energiajuomatkaan eivät auta nyrkkeilijä Robert Heleniuksen vastustajia. He lähtevät kehästä sammutetuin lyhdyin.

Miten pääsee Yleisradion hiihtolähetykseen kommentaattoriksi? Riittää, että tietää huonon suksen vaikeuttavan hyvää lopputulosta. Entä miten pääsee kommentaattoriksi ampumahiihtolähetykseen? Täytyy lisäksi tietää, että mitä enemmän ampuu pummeja, sitä...

Montako virhettä Sinä löydät TV5-kanavan mainoslauseesta, jolla promotaan Koomikot ohjelmaa? Mainoslausehan kuuluu: "Ohjelmassa esiintyy Suomen kuusi rakastetuinta koomikkoa Pirkka-Pekka Petelius, Pirjo Heikkilä, Sami Hedberg, Miitta Sorvali, Heikki Silvennoinen ja Jarkko Tamminen".

Kone Oy:n jatkuva nousu pörssissä kummastuttaa, onhan kyseessä hissiliike."

Miksi tutkivaa journalismia harrastavat toimittajat inhoavat nakudeittiohjelmaa? Siitä ei saa paljastuksia.

Eduskuntavaaleista saisi hyvän tosi-tv-formaatin. Ai niin, mutta niitä ohjelmiahan tulee jo nyt harva se päivä.

Kone Oy:n jatkuva nousu pörssissä kummastuttaa, onhan kyseessä hissiliike.

Vantaalla Jumbon parkkihallissa harrasti pariskunta hiljattain seksiä – ja jäi videolle. Tyytyväinen naisosapuoli totesi aktin jälkeen, että hän on ylpeä partneristaan. Tämän kanssa kun kuulemma pystyy harrastamaan seksiä Jumbossa ja Maximarketissa, ei kuitenkaan Minimanissa.

Suomen jalkapallomaajoukkueen fanit ovat antaneet "Mixu" Paatelaiselle uuden lempinimen: "Mixi?"

 

Seppo Pänkäläinen

Pänkäläinen

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet