Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston keskustan toimipaikat muuttavat samaan osoitteeseen

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Uudenmaankadun (16 B) ja Mikonkadun (7) toimipaikat muuttavat osoitteeseen Antinkatu 1. Toimipaikat palvelevat vahoissa osoitteissaan viimeisen kerran maanantaina 4.5. Toimipaikkojen asiakaspalvelu on suljettu kokonaan tiistaina ja keskiviikkona 5.-6.5.

Palvelemme asiakkaitamme jälleen torstaina 7.5. uudessa osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki. Olemme avoinna klo 9-16.

TE-toimiston kanssa asiointi sujuu helposti verkossa osoitteessa www.te-palvelut.fi/uusimaa -> Oma asiointi. Valtakunnallinen puhelinpalvelumme Työlinja palvelee klo 10-17 numerossa 0295 020 700.

 

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto  www.facebook/uusimaa

Twitter: Työkkärin Molly-täti   https://twitter.com/TEpalvelutUUD

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet