Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston kesän poikkeusaukioloajat

Uudenmaan TE-toimiston toimipaikkojen aukiolossa on poikkeuksia kesän aikana. Jokainen toimipaikoistamme on vuorollaan suljettuna kesäkuun lopun ja heinäkuun lopun välisenä aikana.

Yksittäisen toimipaikan suljettuna oleminen ei tarkoita katkosta asiakaspalveluun, sillä toimipaikkamme ovat kiinni eri aikaan ja yhden toimipaikan kiinni ollessa voi asioida toisessa toimipaikassa. Kesän aukioloajat voit tarkistaa tästä linkistä.

Verkkopalvelumme ja puhelinpalvelumme toimivat normaalisti koko kesän. Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu Oma asiointi -verkkopalvelussamme.

 

Uudenmaan TE-toimisto, Viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto  www.facebook/uusimaa

Twitter: Työkkärin Molly-täti   https://twitter.com/TEpalvelutUUD

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet