LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

PS:n tavoite saavutettu

Sampo Terho on hyvin tyytyväinen kun uusi alkoholilaki hyväksyttiin. PS omassa web-lehdessä Suomen Uutiset: Terho on hyvin iloinen että laki hyväksyttiin, hän on sitä mieltä että lakiuudistus vastaa erinomaisesti perussuomalaisten tavoitteita.

Ryhmässä niillä on hyviä asiantuntijoita. Hän jatkaa vielä lehdessä, että byrokratian purku etenee. Kansalaisten elämää helpotetaan. Yrittäjiltä poistuu toiminnan esteitä. Taas monta syytä Perussuomalaisten istua hallituksessa,näin Sampo Tervo.

Hän ei puutu ollenkaan siihen, mitä puolue perusporvarihallituksessa on tehnyt: kuristanut sairaat, työttömät sekä eläkeläiset vaalikauden aikana tähän mennessä.

Terhon mukaan alkoholilain hyväksyminen oli PS-puolueen päätavoite vaalikaudella, mikä oli kyllä suuri yllätys. Vanhukset ja vahävaraiset ovat jääneet unholaan, kun vahvempaa olutta ja siideriä tulee ensi vuonna maitokauppoihin.

Toisaalta ymmärtää eduskuntaryhmän pj:n ajatuksia, että on helpompi saada kyläkaupasta olutta ja sillä tavalla jäsenet voivat lohduttaa itseään kun puolueen kannatus romahtaa joka kuukausigallupissa.

Bengt Dahlqvist

eläkeläinen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet