Uudenmaan TE-toimisto

Yritys2017-tapahtuma kutsuu yritykset ja yrittäjät Helsingin Messukeskukseen

Yrityshuoltamo_Yritys2017

Helsingin Messukeskuksessa 5.–6.9. järjestettävä Yritys2017 on kasvuyrityksille, yrittäjiksi aikoville ja yrityspäättäjille tarkoitettu tapahtuma, jossa on monipuolisesti näytteilleasettajia niin julkiselta kuin yksityiseltä sektorilta. Tarjolla on iso kattaus neuvontaa ja palveluja yritystoiminnan tehostamiseksi. Messukeskus järjestää tapahtuman yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa.

Uudenmaan TE-toimisto on yhdessä muiden julkisen sektorin toimijoiden kanssa mukana tapahtuman yrityshuoltamossa. Huoltamossa on mahdollisuus keskustella ja saada asiantuntevaa neuvontaa muun muassa rekrytointiin, kansainvälistymiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Yrityshuoltamossa yrittäjiä palvelevat TE-toimiston asiantuntijoiden lisäksi Uudenmaan ELY-keskus, Patentti- ja rekisterihallitus PRH, Finnvera ja Viestintävirasto. Yrityshuoltamo löytyy messuosastolta 3a11.

Yritys2017 on kaikille yrittäjille, yrityspäättäjille ja yrittäjäksi aikoville avoin ja maksuton tapahtuma. Tapahtumaan täytyy kuitenkin rekisteröityä ennakkoon. Katso lisätiedot ja rekisteröidy Yritys2017 -tapahtuman sivuilla.

Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään myös PromoExpo-, Markkinoinnin viikko-, Easyfairs-, Esimies ja Henkilöstö- sekä Meetings and Events -tapahtumat.

 

Teksti: Tiina Päärnilä

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet