Uudenmaan TE-toimisto

SyysRekry 2017 Espoossa 14.9.

Kuva KevätRekrystä 2017. SyysRekryyn odotetaan paikalle 200-300 työnhakijaa.

Tervetuloa mukaan SyysRekry 2017 -tapahtumaan torstaina 14.9.2017 kello 13–15 Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston Espoon toimipaikkaan (Upseerinkatu 3 B, 02600 Espoo).

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelujen asiantuntijan Katri Lepistön mukaan Espoossa järjestettävät rekrytointitapahtumat ovat olleet erittäin suosittuja sekä työnantajille että työnhakijoille.

”Aulatilamme on rajallinen, joten maksimissaan työnantajia mahtuu mukaan noin 15-17. Työnantajien ilmoittautuminen SyysRekryyn 2017 täyttyi pikavauhtia, noin kolmessa päivässä, sekin kertoo jo jotain”, Lepistö toteaa.

Tarkkaile postiasi, koska kutsu lähetetään Uudenmaan alueella niitä ammattiryhmiä edustaville työnhakijoille, joita tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset hakevat. Lepistö odottaa tapahtumaan paikalle noin 200-300 työnhakijaa.

”Hakijat voivat ottaa mukaan ansioluettelon, joita voivat antaa työnantajille jo paikan päällä sekä avoimen asenteen ja iloisen mielen. Odotamme, että tapahtumassa työnantajat työllistävät työnhakijoita jo suoraan tai ainakin kutsuvat heitä myöhemmin haastatteluun”, Lepistö summaa.

 

Tarjolla on eri alojen työpaikkoja. Mukana ovat muun muassa:

 

 

Myös TE-toimiston asiantuntijat ovat mukana tilaisuudessa kertomassa alkavan yrittäjän palveluista, koulutusasioista sekä kansainvälisestä työnvälityksestä ja EURES-palveluista.

 

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

 

Teksti: Aino Hela

Uudenmaan TE-toimisto, viestintä

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-toimisto

Twitter: Työkkärin Molly-täti  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet