Keski-Uusimaa-rastit

Keski-Uusimaa-rastit 26.7. Sipoossa Joensuun tilalla

Suunnistuksen jälkeen on mahdollisuus pulahtaa veteen ja huuhdella metsän hiet pois. Vesi on puhdasta ja uiminen ilmaista.

IF Sibbo-Vargarna järjestää seuraavat Keski-Uusimaa-rastit Söderkullassa. Kilpailukeskuksena toimii Joensuun tilan vapaa-ajankeskus (osoite Joensuun raitti 5). Maastoon pääsee totuttuun tapaan klo 16:30 - 19:00. Opastus alkaa Uuden Porvoontien (tie 170) ja Joensuun raitin risteyksestä.

Ratavaihtoehdot ovat 1,5km, 3km helppo, 3km vaikea, 5km ja 7km. Maasto on hyvin vaihtelevaa. Maastosta löytyy hienoja kallio-osuuksia mutta osittain on myös vaikeakulkuisia osuuksia. Helpoimmat radat ovat hyvin polkupainotteisia.

Maksuvälineinä käyvät vanhaan tapaan käteisen lisäksi paperiset liikuntasetelit sekä liikuntaseteleiden mobiili- ja verkkomaksut paperitulosteina tai mobiililaitteen näytöllä. Tarkemmat tiedot maksutavoista ovat rastien käsiohjelmassa ja KU-rastien verkkosivuilla (www. keski-uusimaa.fi/rastit). Maksu on muistettava kohdistaa järjestävälle seuralle (IF Sibbo-Vargarna / suunnistus).

Suunnistuksen jälkeen on mahdollista käydä uimassa vapaa-ajankeskuksen uimajärvessä. Rantakahvila Cafe Sibbe on myös avoinna tapahtuman aikana ja sieltä saa pientä purtavaa ja virvokkeita. Lisätietoja Joensuun tilasta löytyy osoitteesta: www.joensuuntila.fi

Tervetuloa!

 

Keski-Uusimaa-rastit

Aikaisempia kirjoituksia

Keski-Uusimaa-rastit

 

 

KLIKKAA tästä rastiohjelma 2019
kokonaisuudessaan (pdf)

Keski-Uusimaa-rastit on sanomalehti Keski-Uusimaan ja neljän sen levikkialueella toimivan urheiluseuran järjestämä kuntosuunnistussarja.

Näiltä sivuilta löydät ohjeet kevään, kesän ja alkusyksyn rastipaikoille.

 

Rastien tulokset 2019

 

Järjestävät seurat ovat:

Järvenpään Palo

Keravan Urheilijat

Sibbo Vargarna

Tuusulan Voima-Veikot

 

 

Kesän 2018 tulokset

Kesän 2017 tulokset

Kesän 2016 tulokset

Kesän 2015 tulokset

Kesän 2014 tulokset

Kesän 2013 tulokset

Kesän 2012 tulokset

Kesän 2011 tulokset

Uusimmat mielipiteet