Uudenmaan TE-toimisto

Uutta virtaa työnhakuun: Taidoilla töihin -hanke auttaa työllistymisessä, ammatinvaihdossa tai opintojen valinnassa

Vasemmalla Taidoilla töihin -hankkeen palveluneuvoja Jaana Terävesi ja oikealla hankevastaava Gunilla Wikberg.

 

Apuomena ry

Taidoilla töihin -hanke 2 on tarkoitettu kaikenikäisille pitkäaikaistyöttömille, osatyökykyisille ja yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneille Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Siuntion, Inkoon, Raaseporin ja Hangon alueella. Hanketta toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Matalan kynnyksen Taidoilla töihin on Apuomena ry:n hallinnoima ja Uudenmaan TE-toimiston rahoittama työllisyyspoliittinen hanke.


Taidoilla töihin 2 toimii ponnahduslautana niin työmarkkinoille paluuseen, ammatinvaihtoon kuin opiskeluunkin. Hankkeessa pääset kokeilemaan erilaisia työtehtäviä, jotka tukevat jatkotyöllistymistäsi. Työhönvalmennuksessa selvitetään lähtötilanteesi, tavoitteesi sekä tarvittavat keinot niiden saavuttamiseksi. Työhönvalmentaja auttaa myös esimerkiksi sähköisessä työnhaussa, hakemuksien kirjoittamisessa ja cv:n päivittämisessä. Työhönvalmennus jatkuu tarvittaessa myös siirtyessäsi avoimille työmarkkinoille.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sopivat työkalut matkalle työelämään

Hankevastaava: Gunilla Wikberg p. 044 5540720 [email protected]

Palveluneuvoja: Jaana Terävesi p. 045 665 0663 [email protected]

 

Lisätietoa:

Seuraa Taidoilla töihin -hanketta Facebookissa!

Taidoilla töihin -hanke 2 esite

 

Uudenmaan TE-toimisto

www.te-palvelut.fi/uusimaa  |

Facebook: Uudenmaan TE-palvelut

Twitter: Uudenmaan TEpalvelut  ja EGR Uusimaa

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet