Taidetehtaalla kuultiin ja nähtiin eilen illalla erilaisia näkökulmia kaupungin kehittämiseen. Uusi kaupunki kollektiivi esitti viisi ratkaisua nyt Porvoota hiertäviin keskustan kortteleihin.

Nähtiin viherrakentamista, vesielementtejä, oleskelua tukevia ratkaisuja ja puistojen sekä torialueen laajentamista.

Pääkirjoitus: Kaupunki ihmistä varten

0 kommenttia Lisää kommentti

”Iiik!!!” Muistan ikuisesti sen kiljahduksen. Kenkä lensi kaaressa keskelle naapuripöydän tagliatelleannosta. ”Luulin että se oli lintu!” nainen huusi niin, että pastat olivat mennä väärään kurkkuun. Tätä yhtä pientä tapausta lukuun ottamatta olemme mielestäni ravintoloille oikea aarrearkku.

Syö, juo, lapsi, aikuinen

0 kommenttia Lisää kommentti

Lokakuusta lähtien sosiaalinen media täyttyi #metoo-kampanjan kirjoituksista, kun ihmiset jakoivat kokemuksiaan seksuaalisesta häirinnästä. Kertomukset olivat järkyttäviä ja tuttuja. Minä, monen muun lailla, tiesin jo alakouluikäisenä sen, mistä nyt puhuttiin somessa.

Näpit irti nuorista

4 kommenttia Lisää kommentti

Aurinkoisella ja myötäsukaisella asenteella päin päivän aiheita, ettei päästä syyttelemään marisevasta tuuleen huutelemisesta. Tarkkana on tietysti oltava, sillä seksuaalinen häirintä ja ruotsin kieli ovat hyvin hienojakoisia asioita.

Iloa ja valoa

0 kommenttia Lisää kommentti

Tyhmät kunnat eivät ymmärrä, miksi pitäisi tulla sote ja maakunta. Vaikeaselkoinen, monimutkainen, epätäsmällinen, sanovat tyhmät kunnat hallituksen lakiluonnoksista. Ei vaikutusarviota, missä riskianalyysi, tyhmät kunnat huutavat. Sisältää huomattavia riskejä!

Tyhmä, tyhmä, tyhmä

0 kommenttia Lisää kommentti