Porvoon asukkaista ikääntyneitä on vuoden 2016 tilaston mukaan noin 4 000. Kasvua on nykyvauhdilla 1–2 prosenttia vuodessa. Ikääntyneiden määrä kasvaa seuraavien vuosien aikana räjähdysmäisesti. Varovaisten arvioiden mukaan ikääntyneitä, siis yli 75-vuotiaita on vuonna 2040 kaksinkertainen määrä, noin 8 000 (UM 13.3.).

Pääkirjoitus: Tulevaisuus on ikäihmisten

0 kommenttia Lisää kommentti

Tiedätkö, kuka on Glen Ostergaard?

Nimi ei välttämättä sano mitään – eikä pakko olekaan. Ihmiset arvostavat eri asioita, ja siksi myös tunnetut ihmiset ovat meille sangen erilaisia. Toisten somebody on toisten nobody.

Kupla tai kuitti

0 kommenttia Lisää kommentti

Muiden pohdiskelujen oheen pyrkii usein kysymys siitä, ketkä ovat kaikkein innokkaimpia neuvomaan kanssaihmisiä. Ainakin lähellä kärkeä ovat kolumnistit, konsultit ja valmentajat. Kolumnistien vimmasta minulla on tuoreita henkilökohtaisia kokemuksia.

Osta neuvo!

0 kommenttia Lisää kommentti

Pitää kehittyä. Mennä eteenpäin ja kasvaa. Kun eteen tulee ongelma, jokin ei toimi tai siitä aiheutuu haittaa jollekin osapuolelle, täytyy ongelma ratkaista. Yleensä ratkaisu auttaa, ongelma häviää ja ainakin suurin osa asiaan liittyvistä on tyytyväisiä. Kunnes tulee seuraava ongelma.

1 X 2

0 kommenttia Lisää kommentti