Seuratkaa johtajalissua!

Empiiristen havaintojeni perusteella olen tullut päätelmään, jonka mukaan nainen on laumaeläin.

Nainen viihtyy laumassa, koska laumassa on turvallista. Yksin nainen on kuin piilolinssinsä kadottanut suunnistaja Venlojen viestissä. Siis eksyksissä.

Hyvä esimerkki vastakkaisen sukupuolen muodostamista laumoista ovat pissikset, nuo kauppakeskuksissa päämäärättömästi parveilevat pikkulikat, joiden puhe on nopeaa, kimakkaa ja kovaäänistä.

Pissiksen tunnistaa myös siitä, että meikkiin on riittänyt rahaa mutta vaatteisiin ei.

Paljasta pintaa jää kiusallisen paljon näkyviin, kun mekko on roiskeläppää pienempi ja liian lyhyen paidan alta tuijottaa napa – jossa yleensä roikkuu jokin killutin. Ehkä isukilta saatu uistin.

Pissis on tyttö, joka haluaa olla nainen ja hakee sen vuoksi huomiota.

Aikuispissis taas on teinitytöstä ulos kasvanut nainen, jolle on jäänyt barbievaihde päälle. Kun barbievaihde jää päälle, luulee aikuinen nainen olevansa tyttö.

Tutkimusteni mukaan aikuispissiksen puhetapa on hyvin samankaltainen kuin pissiksellä ja käytös yhtä julkeaa.

Pissikseltä on turha kysyä, miten pitkän matkan auto kulkee tunnissa, jos sen nopeus on sata kilometriä tunnissa. Kysymys on liian vaikea, sillä pissis panostaa ulkonäköön, ei niinkään älykkyyteen.

Vedenpitävää tutkimusaineistoa aikuispissiksistä sain ruotsinlaivalla, kun tax free -myymälään pelmahti neljä tiukkoihin trikoisiin pukeutunutta kolmekymppistä pyörremyrskyä.

Nelikko otti tilan haltuunsa sellaisella vimmalla, ettei sitä voinut kuin ihastella.

Porukan selkeä pomo oli isokokoinen johtajalissu, jota muut seurasivat uskollisesti ympäri kauppaa.

Kassajonossa en enää ihastellut. Nelikko jumitti kassalla kolme varttia sähläten kruunujen, eurojen ja kuittien kanssa ja minulle tuli kamala hiki.

Oloani ei yhtään helpottanut hajuveden tuoksu, joka oli niin tyrmäävä, että silmiäni alkoi kirvellä.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet