Puheenaihe

Firma tempaisee: Ilmaiset kyydit kaikille 100-vuotiaille

Mukaan mahtuu yksi saattaja.

Jussi Vehkasalo / arkisto

Lähitaksi tarjoaa Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi ilmaisen taksikuljetuksen kaikille 100-vuotiaille asiakkailleen itsenäisyyspäivänä 6. joulukuuta.

Lähitaksi on vuonna 1965 perustettu taksien tilausvälitysyhtiö, jonka toiminta-alue on 19 kuntaa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Lähitaksin autoja on noin 1 250 ja kuljettajia yli 4 000. 

– Haluamme Lähitaksissa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja samalla ilahduttaa asiakkaitamme hyvän mielen tempauksella, Lähitaksin markkinointipäällikkö Heidi Säynäjoki sanoo. 

Itsenäisyyspäivän ilmainen kuljetus satavuotiaille kattaa enintään 50 kilometrin taksikuljetuksen Lähitaksin alueella pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tilaus tulee tehdä puhelimitse Lähitaksin tilauskeskukseen numeroon 0100 7300 ja mainita tilauksen yhteydessä koodi ”SATAVUOTIAS”.

Mukaan pääsee maksutta myös yksi saattaja. Kuljetuksen alussa kuljettajalle tulee esittää henkilökortti, jolla ikä todennetaan. Tilaus voi olla sekä suora- että ennakkotilaus.

Lähitaksi lahjoittaa lisäksi itsenäisyyspäivänä jokaisesta tehdystä taksin puhelintilauksesta 0,20 euroa WWF:n joulukeräykseen, jolla tuetaan saimaannorppien suojelua.

Kommentit (1)

Kommentit

Kyynelteni valuessa

Kyynelteni valuessa valtoimena tuon käsittämättömän hyvyyden edessä, iskee kuitenkin pieni epäily, tosin tosi pieni sellainen. että kyseessä olisi vain oman hännän nostamisesta. Vähän samaan tapaaan, kuin kirkko, joka onnistuu nostamaan 'hyvyyden tekonsa' jokaisen median huulille, olkoon se kuinka pieni tahansa. Kirkon 'pyyteetön' tavoitehan on, että mahdollisimman moni maksaisi veronsa (ulosottokelpoisena) kirkolle, tajuamatta, että hyväntekeväisyyteen menee ehkä vain n. 10%, ja loput menee armottomaan byrokratiaan ja seinien ylläpitoon.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat