Puheenaihe

Hussein al-Taeen sairausloma jatkuu – siirtyi avohoitoon

Kansanedustaja Hussein al-Taeen sairausloma jatkuu ainakin 30. toukokuuta saakka. 

Päivi Tuovinen / Arkisto

Kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd.) sairausloma jatkuu 30. toukokuuta saakka. Al-Taee on siirtynyt viime viikon lopulla avosairaanhoitoon.

Hussein al-Taee jäi sairauslomalle heti vapun jälkeen. Sairausloma liittyy al-Taeen laajaa kohua herättäneisiin Facebook-kirjoituksiin, jotka tulivat esille huhtikuussa. 

Sosiaalisessa mediassa muutama vuosi sitten kirjoittamissaan teksteissä hän herjasi voimakkain sanakääntein muun muassa homoja, somaleja, juutalaisia ja sunnimuslimeja.

Keskusrikospoliisi ilmoitti viime viikolla, ettei se aloita al-Taeen kirjoituksista esitutkintaa. Osa kirjoituksista oli rikosoikeudellisessa mielessä vanhentuneita.

Vantaalainen al-Taee oli Sdp:n ehdokkaana viime eduskuntavaaleissa ja tuli valituksi Uudenmaan vaalipiiristä 4 246 äänellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

STT: Krp ei epäile Hussein al-Taeeta rikoksista somekirjoitusten vuoksi9.5.2019 10.00
Seiska: Hussein al-Taeella raju eroriita – entinen vaimo pakeni turvakotiin9.5.2019 08.44
Hussein al-Taeen tapaus puhuttaa – ”Homoviha tai rasismi tummaihoisia kohtaan on huomattavasti karkeampaa kuin kantaväestöllä”2.5.2019 21.15
Hussein al-Taeen kirjoittelut poliisille – IL: Tunnettu professori katsoo, että rikoksen tunnusmerkit täyttyvät2.5.2019 11.30
Hussein al-Taee myönsi viimein: Homoja ja juutalaisia halventaneet kirjoittelut ovat omia – "Valitettavasti aitoja"29.4.2019 14.20
VU: SDP:n kansanedustajan Hussein al-Taeen somekirjoittelu herättää arvostelua Israelissa – "Selvästi antisemiitti"29.4.2019 12.35

Kommentit (5)

Kommentit

Hänen täytyy olla vakavasti

Hänen täytyy olla vakavasti sairas. Mikä on diagnoosi? Onko toivoa paranemisesta? Miksei äänestäjille kerrottu tätäkään?

Puolue eikä poliisi näe

Puolue eikä poliisi näe husseinin tekosissa rikollista. Paljon heppoisemmista kirjoituksista on Suomalaisia tuomittu ilman, että vaimon on tarvinnut mennä edes turvakotiin suojaan. Laki ei ole sama kaikille, kaksoistandardit vahvana tässäkin husseinin tapauksessa.

Ilmiselvää

Ilmiselvää demariministeriainesta. Ja Suna Kymäläisestä valtiovarainministeri. Omakohtaista kokemusta velka-asioissa.

Avohoitoon pilleripurkki

Avohoitoon pilleripurkki taskussa, edustaja-ainesta SDP:n tapaan? Husseinista tuli rasite demareille, joka pitää saada piiloon. Kunnes tulee joku uusi toinen skandaali, joka peitetään tuomalla taas Hussein "stagelle"? Ei ole onnistuttu SDP:n muslimiedustajajien (Hussein, lelusalakuski, Oulun insesti-isä) kanssa kovinkaan hyvin, miksi?

Hieman sivuaa aihetta myös

Hieman sivuaa aihetta myös vihreiden listoilla keikkunut rahanpesutuomion saanut Saido Mohamed. Punavihervasemmistoa kaikki tyyni.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat