Testiryhmä tyrmää: ”Rullakebab on järkyttävää krapularuokaa!”

Jauhelihalla, kinkulla ja salamilla kuorrutettu rapsakka pizza maistui täriseville testaajille hyvin.

Henriikka Eloluoto

Henriikka Eloluoto

Hampurilaisaterian kyljessä tulleet vetelät ranskikset herättivät mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Henriikka Eloluoto

Vaikka sillileipä maistuisikin hyvältä kokonaisvaltaisessa kohmelossa, niin jaksaako kukaan tositilanteessa sellaista näpertää?

Henriikka Eloluoto

Vappuun valmistautuva juhlija joutuu todennäköisesti valmistautumaan myös vappujuhlinnan jälkeiseen olotilaan jos ei fyysisesti, niin ainakin henkisesti. Uhkarohkea testiryhmä otti testattavakseen pöydällisen suosituimpia krapularuokia.

Testiryhmään kuului neljä henkilöä, joiden olotilat edellisen illan juhlinnan jälkeen vaihtelivat melko huonosta erittäin heikkoon. Yksi testaajista oli joutunut helpottamaan oloaan wc-pöntön kanssa keskustelemalla, muut olivat selviytyneet hieman vähemmällä. Testaajien joukossa oli yksi nainen ja kolme miestä.

Testaaja numero yksi arvioi krapulansa tasoksi kouluarvosana-asteikolla kahdeksikon. Testaaja numero kaksi koki olonsa myös kahdeksikon arvoiseksi, kun taas testaaja numero kolme tärisi täyden kympin verran. Neljäs testaaja oli selvinnyt vähimmällä, hän arvioi omaksi tilakseen kuutosen.

Edellisen illan alkoholiannosten määrät vaihtelivat osallistujien kesken yhdeksästä viiteentoista. Naispuolinen testaaja oli juhlinut myös yhtä päivää aikaisemmin, muut olivat pitäytyneet vain edeltävässä illassa.

 

Raakojen munien parantavaan voimaan ei luotettu. Jo kananmunadrinkin teko aiheutti kakomista.”

 

Krapularuokatesti aloitettiin paljon kehuja saaneella juomalla, joka sisälsi appelsiinimehua, raakaa kananmunaa ja hunajaa. Alkudrinkin tekeminen aiheutti testiin osallistuvien henkilöiden joukossa jo valmiiksi pientä kakomista, joten raakojen munien parantavaan voimaan ei juuri luotettu. Munadrinksun kyljessä tarjottiin Kolmannen Naisenkin tutuksi tekemää sillivoileipää.

Alkuruokien jälkeen siirryttiin pääruokiin. Pääruokien viran jakoivat fetasalaatti, paahtoleipä hunajalla, paistettu pekoni ja muna, pizza, rullakebab, sipsit ja hampurilainen. Palan painikkeina tarjoiltiin tavanomaisien veden ja limsan lisäksi piimää ja lopuksi mate-teejuomaa. Piimän ja maten on väitetty helpottavan krapulaa, mutta ainakin piimän kohdalla juominen aiheutti kolmella testaajalla puistatusta.

Testin päätyttyä osallistujat arvioivat krapulatilansa uudelleen. Testaaja numero yhden krapula oli pudonnut yhden pykälän ollen nyt seiskan tasolla. Kakkostestaajan krapula oli puolestaan hellittänyt enemmän, eikä ollut enää kuin vitosen luokkaa. Kolmostestaaja oli niin ikään jo paremmassa kuosissa ja hän antoi krapulatilalleen arvosanaksi kuutosen. Neljäs testaaja oli testin aikana muuttunut täysin elinvoimaiseksi, sillä hän arvioi oman krapulansa tasoksi nelosen.

 

Pekoni, muna, salaatti ja pizza saivat kannatusta.”

 

Parhaimmiksi ruuiksi testissä selvisivät pekoni ja muna, salaatti ja pizza. Lisäksi pientä kannatusta nosti myös sillivoileipä. Myös varsin paljon epäilystä herättänyt kananmunadrinkki osoittautui yllättävän toimivaksi.

Perinteinen krapularuoka, rullakebab, tyrmättiin testissä täysin. Ruuan arveltiin olevan suosittu ainoastaan siksi, että siinä sekä salaatti että liha ovat helposti suuhun työnnettävässä muodossa. Osallistujat arvelivat kebabin pärjänneen huonosti myös siksi, että pötköherkulla oli seuranaan muita ruokia, joihin sitä saattoi verrata.

Käyttäjän Henriikka Eloluoto kuva

Kommentit (9)

Kommentit

Kyä Mansen musta makkara puolukan ja tissiviskin kera kellistää myös kohmelon. Siihen päälle vahvasti sokeroitua kahvia ja sitten kaksi pitkää kolmosta.

Sen jälkeen sitä on kuin uusi mies. Ja se uusi mies on kova ottamaan hapanta.

hese happonen

Onneksi ei ole näitä murheita, normaalista simasta ei tarvitse oksentaa ja täristä seuraavana aamuna.
Kuinka onkaan taas moni lapsi kauhuissaan mitä tapahtuu kotona Vappuna, voi kun ne olis joskus selvinpäin...

alkoholiton vappu

On se vaan kummallista,että viinalla pään sekoittaminen on ikäänkuin kansalaisvelvollisuus.
Pitää ihmisiltä kysellä,että kun on ihan tahallaan hankittu huono olo kaatamalla kemikaalia suusta sisään, että mikä sapuska nyt sitä oloa korjaa?
Parasta varmaankin olisi niellä se vatsasta nouseva mössö pariin kertaan takaisin. Jos se vaikka antaisi ihan pienen ajatuksen,että antasko ton ryyppäämisen muitten hommaksi.

Restoraatti

Salaattia krapulaan?!? Nyt on ilmeisesti ollut joku teinimarttakerho testailemassa.

Kyllä dokaaminen opettaa arvostamaan piimän vaikutusta. Joskus se nimittäin on sekä ainoa ruoka että juoma, mikä pysyy sisällä.

Kerberos

Joo se on yksi vaihtoehto, Suomessa kun juoppoja hyysätään niin hyvin että jos haluaa alkaa juopoksi tai narkkariksi niin siitä vaan.
Ei tarvitse asua veneen alla eikä nähdä nälkää, sosiaalihuolto hoitaa ja hyysää.

prkln pummit