Paikalliset

Kaupunginhallituksen enemmistö valitsisi Gustafssonin sivistysjohtajaksi

Sari Gustafsson on toiminut vajaan vuoden ajan Careerian toimitusjohtajana ja sitä ennen vuosia Point Collegen rehtorina ja toimitusjohtajana. Kuva Careerian ensimmäisistä kevätjuhlista.

Juha Perämäki

Porvoon kaupunginhallitus päätti maanantai-iltana äänin 11–2 esittää valtuustolle, että se valitsisi Careerian toimitusjohtajan, kasvatustieteiden maisteri Sari Gustafssonin sivistysjohtajaksi. Valinta tehdään 13. marraskuuta.

Gustafsson oli myös kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujulan esittämä kärkiehdokas. Vastaesityksen teki Outi Lankia (kesk.), joka kannatti helsinkiläisen kasvatustieteiden maisterin Pia Aaltosen valintaa sivistysjohtajaksi. Lankian esitystä tuki hallituksen jäsenistä vain Anna-Stiina Lundqvist (vihr.)

Uuden sivistysjohtajan pitäisi aloittaa virassaan 1.1. 2020 ja hänen kanssaan solmitaan johtajasopimus.

 

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ujula esittää Sari Gustafssonia Porvoon sivistysjohtajaksi1.11.2019 10.03
Viisi haastatteluun Porvoon sivistysjohtajaksi15.10.2019 09.42
Kaupungilla puhutaan: Careeria-ässä mukaan hakijapakkaan5.10.2019 07.00

Kommentit (2)

Kommentit

SDP benkku järjesti

SDP benkku järjesti tyttärensä Taidetehtaan johtajaksi, ja sitä valintaa maksetaan vielä edelleen! Nyt SDP Jaakko järjestää sisarensa johtaja virkaan, saapas nähdä miten kalliiksi tämä tulee! Ei päteviä, mutta jollekin sopivia valintoja! RKP ja Kok katsoo vaan päältä suu ammollaan! Tee rölli jotain!

Ei päteviä?! Miten sen

Ei päteviä?! Miten sen perustelet? Ei se voi tehdä henkilöstä epäpätevää tai tehtävään kelpaamatonta, jos on jonkun porvoolaisen päättäjän sukulainen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat