Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Unelmista totta

Hyvä elämä koostuu monista asioista ja elämään kuuluvat myös erilaiset unelmat. Millainen on sinun unelmasi? Onko se jotain, joka on ollut matkassasi mukana jo pienestä saakka? Ehkä elät unelmaasi parasta aikaa. Ihmisten aito kohtaaminen ja vuorovaikutus ovat ajassamme suuressa arvossa, onneksi.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana pääset nauttimaan OP-bonuksista, eduista ja alennuksista, ja sen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista palvelua taloutesi hoitamiseen.

Mainos | Unelma uudesta polkupyörästä tai ensimmäisestä asunnosta kuulostaa varmasti tutulta. Joku unelmoi kesämökistä järven rannalla tai oman yrityksen perustamisesta. Toinen isommasta asunnosta tai työhuoneesta etätyöpäiviä varten. Se voi olla myös terveyteen ja läheisiin liittyvä toive tai matka itse rakennetulla matkailuautolla maailman ympäri. Opiskelija haaveilee huolettomista kesäpäivistä tai unelmien työpaikasta. Vanhempi unelmoi ehkä leppoisista eläkepäivistä. Unelmaa voi olla myös ihan tavallisen onnellinen, terve ja oman näköinen elämä.

Muistan lapsuudestani oman unelmani nukkekodista ja hula-hula vanteesta. Pienet haaveeni taisivat toteutua, tosin yhteisinä pikkusiskon kanssa, mutta kuitenkin. Aikuisiällä unelmani ovat olleet vähän suurempia, mutta uskallan sanoa, että jollakin tavalla ne ovat toteutuneet. Osa niistä jäänyt unholaan ja tilalle on tullut uusia. Hienointa on, että voimme kannustaa myös toisiamme kohti unelmia. Unelma voi olla myös yhteinen.

Taito unelmoida syntyy varmasti jo varhain. Ajattelemme usein unelmia myös eräänlaisina tavoitteina. Unelmointi voidaan ymmärtää myös väärin. Niin, että se on jotain vaaleanpunaista hattaraa tai turhaa. Ei suinkaan. Me kaikki voimme ja saamme unelmoida! Unelmat saavat meidät nousemaan myös synkempänä päivänä ja auttavat meitä katsomaan elämässä eteenpäin. Tavoitteille asetetaan yleensä tarkempi aikataulu ja työelämän tavoitteet taas ovat aika kaukana unelmoinnista ja hyvä niin.

Ei huolta, vaikka lapsesi on täyttänyt jo 15, etkä ole säästänyt hänelle euroakaan ajokorttia varten. - Voit hyvin aloittaa tänään. Jos unelmasi kesämökistä ei jätä sinua rauhaan, vaikka asuntolainaakin vielä on reilusti. – Unelmointi siitä on askel lähemmäksi tavoitettasi. Ihmisten unelmat ja koko elämän, sukupolvienkin pituiset tarinat ovat osa meidän työtämme Itä-Uudenmaan Osuuspankissa. Työpäivämme koostuvat hetkistä, jotka ovat merkityksellisiä ja tärkeitä. Pääosassa eivät ole vain asiat, luottohakemusten käsittely, varallisuuden määrä tai toimialaan kuuluva sääntely. Työssämme kohtaamme myös vaikeita tilanteita ja elämän suuria käännekohtia. Ammattitaitoamme on kohdata ja kuunnella, sellaisella arvostuksella, jota toivoisimme myös itsellemme. Tunnemme asiakkaamme ja meillä on velvollisuus opastaa, suositella, herätellä sekä antaa neuvoja ja toteuttaa unelmia.

Osuuspankin omistaja-asiakkaana unelmoit talouteesi liittyvistä asioista yhdessä asiantuntijan kanssa. Rakennamme sinun kanssasi yhteistä tarinaa ja juuri sinulle sopivaa elämänrikkautta. Rikkautta on olemassa monenlaista. Talouden kumppanina tehtävämme ei ole pelkästään tukea raha-asioissa, sillä talous on väline. Se mahdollistaa asunnon hankkimisen, tulevaisuuteen varautumisen, arjen sujumisen – eli elämän elämisen niin, että se tuntuu hyvältä ja juuri sinulta. Me ihmiset pidämme siitä, että saamme vastauksia kysymyksiimme, mahdollisimman tehokkaasti ja nopeasti. Vaikka tarve ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja yhteyteen korostuu, niin samaan aikaan monen asian hoitaminen hoituu nopeammin digitaalisia kanavia pitkin. On ihan totta, että robotti saattaa hoitaa monta pientä asiaa tehokkaammin kuin ihminen. Minullakin on työkavereina mm. Martti ja Ritu -nimiset robotit, joille voin delegoida työtehtäviä. Silti kollegani Tiina ja Maarit ovat huomattavasti parempaa seuraa, enkä voisi kuvitella työpäivääni ilman heitä ja koko työyhteisöämme.

Meiltä voit kysyä kuinka omaa taloutta voi hallita paremmin. Asiantuntijan vinkit ja opastus ovat kokemuksen tuomaa talousosaamista ja näkemystä. 

Hyvä elämä muodostuu unelmista ja monista asioista, joissa talous on tukena. Itä-Uudenmaan Osuuspankki ja koko OP Ryhmä ovat mukana paikallisessa elämässä, tukemassa ja kannustamassa. Omistaja-asiakkaana pääset vaikuttamaan myös siihen, miten osuuspankki rikastuttaa elämää sinun paikkakunnallasi.​ Arvoihimme kuuluvat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Inhimillinen kohtaaminen ja vuorovaikutuksen merkitys tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Menestyneimmät tekevät sen yhdistämällä toimivat sovellukset ja robotiikan sekä onnistuneen viestinnän ja tunneälykkäät ihmiset.

kirjoittaja: Leena Nurmi Asiakkuuspäällikkö OP Itä-Uusimaa

Inhimillinen kohtaaminen ja asiantuntijuus korostuvat finanssialan työtehtävissä kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Nurmi

Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Katso omistaja-asiakkaan edut

OP Itä-Uusimaa on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueen johtavia pankkeja. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 3 toimipistettä kolmen kunnan alueella sekä kattavat verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

www.op.fi/ita-uusimaa