Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

HydraFacial on markkinoiden edistyksellisin, patentoitu ihonhoitomenetelmä, joka sopii kaikenlaisille ja -ikäisille ihotyypeille – myös herkälle tai kuivalle iholle. Se on ainoa menetelmä, jossa yhdistyvät ihon puhdistus, kuorinta, ihohuokosten tyhjennys sekä ihoa kosteuttavien ja suojaavien tehoaineiden imeytys.

Mainos | HydraFacialista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla. HydraFacial Tower -laitteeseen on mahdollista kiinnittää LED-valohoitopäät, lymfaterapiahoitopää sekä käsikappaleeseen on mahdollista liittää lisätehoaineiksi joko GlySal-happoliuosampulli, DermaBuilder anti-age peptidiliuos tai ihonväriä tasoittava Britenol-liuos. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta ja sen jälkeen voi palata välittömästi arkirutiineihin.

Alkupuhdistuksessa vaikuttavana aineena käytetään kasviperäistä glyseriiniä. Kun varsinainen puhdistus ja kuorinta aloitetaan, otetaan käyttöön kaikille ihotyypeille sopiva Activ-4-seerumi, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ-4-seerumin kuorivina ainesosina toimivat glukosamiini ja maitohappo sekä ihoa hellivinä ainesosina hiiva- ja merileväuutteet.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot puhdistetaan ja saadaan tukkeumat avattua kivuttomasti ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään salisyylihappoa sisältävää Beta HD -seerumia, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuolleet ihosolut.

Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on käyty läpi, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Imeyttämisvaiheessa otetaan käyttöön Antiox+ -seerumi, joka on kosteuttava ja antioksidanttipitoinen liuos. Antiox+ -liuos sisältää runsaasti antioksidantteja ja hyaluronihappoa.

HydraFacialilla voidaan hoitaa kasvojen lisäksi koko vartaloa, kuten käsiä, kaulaa ja selkää. Vartalohoitoja varten HydraFacialista löytyy erillinen vartalolle tarkoitettu HydroPeel-hoitokärki, joka on kooltaan suurempi kuin kasvoille tarkoitetut hoitopäät.