Gammelbackan kartanoseutuyhdistys

Gammelbackalaisten ääni kuuluviin

Gammelbackan kartanoseutuyhdistys ry – Föreningen för Gammelbacka gård med omnejd rf on perustettu lokakuussa 2012. Sen ensimmäinen vuosikokous pidetään maaliskuussa 2013.

Gammelbackan kartanoseutuyhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää asukkaiden yhteistyötä, viihtyvyyttä sekä parantaa elinympäristön laatua. Yhdistyksen jäsenenä voi olla sekä henkilö että yhteisö. Jäseneksi liittymisen edellytys ei ole asuminen Gammelbackassa.

Lausunnot, kannanotot ja aloitteet ovat yksi tapa vaikuttaa, ja saada asukkaiden ääni kuuluviin. Niinpä yhdistyksen hallitus on jakanut tietoa eri tavoin Porvoon kaupungin tulevaisuuskyselystä, jota käytetään kaupungin uuden strategian valmistelun tueksi. Kyselyyn voi vastata 3.3.2013 saakka osoitteen www.porvoo.fi kautta.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Sari Glad, hallituksen jäseniä ovat Heli Heiskanen, Timo Muhonen, Mirja Suhonen, Jukka-Pekka Mäkinen ja Hannele Puukko, varajäseniä ovat Kari Ruotsalainen, Göran Greutziger, Kalevi Laakko ja Kasperi Laine. Vuosikokouksen jälkeen on mahdollisuus liittyä jäseneksi, ja siitä tullaan tiedottamaan laajasti.

Tällä Kumppanit -palstalla tullaan kertomaan yhdistyksen toiminnasta ja teoista. Mielellään myös luetaan ja kuullaan kaikkien kuntalaisten näkemyksiä esimerkiksi siitä, millainen on Gammelbacka vaikkapa vuonna 2020.

Mirja Suhonen
hallituksen jäsen

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta puheenjohtaja Sari Glad, sähköposti [email protected]

Gammelbackan kartanoseutuyhdistys

Aikaisempia kirjoituksia

Gammelbackan kartanoseutuyhdistys

Gammelbackan kartanoseutuyhdistys ry – Föreningen för Gammelbacka gård med omnejd rf on puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää ja kehittää asukkaiden yhteistyötä, viihtyvyyttä sekä parantaa elinympäristön laatua. Yhdistyksen jäsenenä voi olla sekä henkilö että yhteisö.

Uusimmat mielipiteet