Porvoon nuorisovaltuusto

Kesätervehdys

Täällä taas hiukkasen uutisia Nuorisovaltuustolta pienen tauon jälkeen. Viimeisimmässä kokouksessamme keskustelimme pitkään meidän toimintatavoistamme. Lähes kaikkien jäsenten mielestä esityslista on nykyisellään liian pitkä, joten sitä päätettiin lyhentää mahdollisimman yksinkertaiseksi. Silti hallitus tekee esityslistan ja valmistelee käsiteltävät asiat kokoukseen. Valtuuston pitää tiedottaa ulkopuolisille, kuten medialle, mitä olemme päättäneet.

Tähän asti Nuvan keskustelut kokousten ulkopuolella ovat painottuneet Facebookiin, mutta päätimme jättää fb:n hieman syrjemmälle. Puhuimme myös vähäisestä osallistumisprosentista, ja asiaan on toivottavasti tulossa muutos.

Porvooseen on tulossa ympäri Euroopan vieraita, jotka haluavat tutustua suomalaiseen nuorisotyöhön. Nuvan voi bongata monenlaisesta tapahtumasta, esimerkiksi Vanhusviikko- ja Kertsi ihan pihalla-kuvioista.

Olemme suunnittelemassa opk-projektirahahanketta. Se tarkoittaisi, että oppilaskunnat saisivat hakea Nuvalta rahaa tapahtumiin, tiettyyn rajaan asti. Politiikan saralla Nuva on kuumaa tavaraa: meiltä pyydetty lausuntoja jokirantaa ja kouluruokaa koskien. Kouluruokalausunnolla on jo poppaavan kiire, kun jokirannasta annettavaa lausuntoa voidaan hioa 17.6. asti.

Tässä lienee tarpeeksi tältä erää. Nuorisovaltuusto kokoontuu seuraavan kerran 13.6., jonka jälkeen informoimme teitä lisää.

Kesäterveisin vanha tuttunne
Niko Lapp

Porvoon nuorisovaltuusto

Aikaisempia kirjoituksia

Porvoon nuorisovaltuusto

Uusimmat mielipiteet