SPR Porvoo

Kiitos, että olit mukana! Operaatio Nälkäpäivänä kerättiin Porvoossa 12.541 euroa hätäapuun

Anneli Vänttinen

Suomen Punaisen Ristin 13.-15. syyskuuta järjestämä Operaatio Nälkäpäivä –keräys oli Porvoossa menestys jälleen kerran. Keräys tuotti 12 541 euroa. Keräys toteutettiin lipaskeräyksenä keskustassa ja lähiseudulla. Keräystä oli toteuttamassa kaikkiaan 82 vapaaehtoista!

 
– Saimme tänä syksynä mukaan uusia innokkaita kerääjiä. Erityisesti koulujen keräys on ollut upea juttu, kertoo Porvoon osaston puheenjohtaja Veli-Matti (Masa) Salo.
 
Kerätyt varat menevät Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon, josta ne käytetään katastrofiapuun ja kehitysyhteistyöhön ulkomailla, sekä äkillisten onnettomuuksien uhrien auttamiseen Suomessa. Kun keräysvaroja ei ole ennalta sidottu tiettyihin avustuskohteisiin, voidaan varoilla auttaa nopeasti juuri niitä ihmisiä, jotka sillä hetkellä eniten apua tarvitsevat. Operaatio Nälkäpäivä järjestettiin nyt jo 32. kertaa.
 
Porvoossa kerätyillä varoilla saa ostettua katastrofialueelle esimerkiksi lähes 800 äitiyspakkausta tai yli 3000 lämmintä huopaa. Punaisen Ristin Porvoon osasto kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia ja keräykseen osallistuneita vapaaehtoisia.
 
Mitä rahalla saa?
1 euro: pussillinen tomaatinsiemeniä
4 euroa: lämmin huopa
8 euroa: 5 kg kalasäilykkeitä
17 euroa: äitiyspakkaus 
25 euroa: 100 kg riisiä
50 euroa: ensiaputarvikkeet pienen kylän avuksi
100 euroa: antibioottikuuri 500 lapselle tulehdusten parantamiseksi
 
 
Lisätietoja: 
Veli-Matti Salo, puheenjohtaja, Punainen Risti, Porvoon Osasto.
Puh.  0400 949 832 sähköposti: [email protected]
www.nälkäpäivä.fi
 
SPR Porvoo

Aikaisempia kirjoituksia

SPR Porvoo

Uusimmat mielipiteet