Uudenmaan TE-toimisto

Työkkärissä ruuhkaa - huomaathan aloittaa työnhakusi netissä

Marina Misukka

Työ- ja elinkeinotoimistossa (TE-toimistossa) on näin kesäkuun alussa alussa meneillään vuoden toinen ruuhka-aika vuodenvaihteen ohella, kun useat määräaikaiset työsuhteet päättyvät, opiskelijat valmistuvat ja väki saapuu työkkäriin hoitamaan asiansa.

Nopeutat merkittävästi asiointiasi, jos aloitat työnhakusi verkkosivuillamme www.mol.fi. Verkkosivuiltamme saat ohjeet asiointiin kanssamme, kun klikkaat logomme alla olevaa otsikkoa "Näin asioit kanssamme". Mikäli mahdollista, Sinun kannattaa asioida kanssamme verkkopankkitunnuksia käyttäen sivullamme www.mol.fi/sahkoinenasiointi. Tätä kautta työnhakusi alkaa välittömästi, ja Sinulla on 10 päivää aikaa käydä henkilökohtaisesti TE-toimistossa vahvistamassa työnhakusi aloitus.

Kun asioit ensimmäistä kertaa TE-toimistossa, pyydämme nähtäväksi opinto- ja työtodistuksesi sekä muut työnhakuun mahdollisesti vaikuttavat asiakirjasi. Ilman dokumentteja TE-toimisto ei voi antaa lausuntoa Kelalle tai kassalle työttömyysetuuden saamista varten.

Lisää ohjeita ja opastusta asiointiin saat verkkosivuiltamme www.mol.fi tai soittamalla valtakunnalliseen puhelinpalveluumme Työlinjaan, joka vastaa numerossa 0295 020 700 ma-to klo 8-17 ja pe klo 10-17. Työlinjalla on myös sähköpostiosoite, [email protected], joka antaa neuvontaa sähköpostitse.

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet