Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan TE-toimiston uudet kotisivut

Käypä kurkkaamassa uudistuneita kotisivujamme osoitteesta www.te-palvelut.fi/uusimaa. Sieltä löydät tietoa kaikista palveluistamme.

Marit Finne

Kuinka usein vierailet työ- ja elinkeinotoimistojen (TE-toimistojen) kotisivuilla? Nyt ne ovat uudistuneet ja ovat entistä monipuolisemmat. Työ- ja elinkeinohallinnon TE-palvelu-uudistus tarjoaa maanlaajuisesti tasavertaiset, yhdenmukaiset ja monipuoliset palvelut henkilö-, työnantaja- ja yritysasiakkaille. Sähköiset palvelumme kehittyvät ja laajenevat asteittain – esimerkkinä tästä ovat aivan äskettäin avautuneet uudet kotisivumme. Käypä kurkkaamassa uudistuneita kotisivujamme osoitteesta www.te-palvelut.fi/uusimaa. Sieltä löydät tietoa kaikista palveluistamme. Näppärimmin asiointi sujuu verkkopalvelujemme kautta.

Työ- ja elinkeinohallinnossa on meneillään suurten muutosten vuosi, sillä 1.1.2013 alkaen koko maassa toimii entisten 80 työ- ja elinkeinotoimiston (TE-toimiston) sijasta 15 työ- ja elinkeinotoimistoa. Maamme 15 TE-toimistolla on kullakin omat kotisivunsa, joilta löytyvät toimipaikkojen yhteystiedot, kunkin toimiston tarkemmat asiointiohjeet sekä alueiden ajankohtaiset asiat. TE-toimistot ovat kuitenkin osa valtakunnallista ja siksi yhtenevää valtion palvelua, joten suuri osa asiasisällöistä esimerkiksi työttömyysturvaan liittyen löytyy valtakunnallisilta TE-palvelut-sivuilta. TE-toimistojen kotisivuilta on runsaasti linkkejä valtakunnallisille sivuille (www.te-palvelut.fi).

TE-palvelujen uudistus

Verkkosivujen uudistus on osa tämän vuoden alussa käynnistynyttä TE-palvelu-uudistusta. Uudistusten tavoitteena on entistä parempi ja joustavampi asiakaspalvelu. Sähköisen asioinnin mahdollisuudet lisääntyvät ja monipuolistuvat vaiheittain vuoteen 2015 mennessä.

Uudenmaan TE-toimisto,/viestintä, Marit Finne 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet