Uudenmaan TE-toimisto

Työ- ja koulutuspaikkojen haku verkosta entistä monipuolisempana

Työ- ja elinkeinohallinnon monia sähköisiä palveluita on uudistettu, esimerkiksi Avoimet paikat -palvelu ja Työvoimakoulutuksen-hakupalvelu.

Onko Sinulla tarvetta etsiä työ- tai koulutuspaikkoja kesän aikana? Työ ja elinkeinotoimiston monia sähköisiä palveluita on uudistettu ja tehostettu ja niiden käyttö on entistä joustavaa. Viimeisimpiä esimerkkejä ovat seuraavat palvelut:

Avoimet työpaikat –palvelun kautta monia uusia tietoja-

Avoimet työpaikat palvelu on uudistunut ja monipuolistunut. Tärkeimmät uudistukset aikaisempaan työpaikkahakuun verrattuna ovat:

  • karttapalvelu, jossa voi etsiä työpaikan sijainnin kartalla, mikäli ilmoituksessa on lähiosoite
  • uusina hakutekijöinä ovat työaika ja englanninkieliset ilmoitukset
  • hakutuloslistan laaja lajittelu: Tehtävänimike, Haku päättyy, Työnantaja, Työaika, Työn kesto, Kunta, Ilmoituspäivä
  • työpaikkahausta on myös ns. kevytversio, joka toimii ilman Java-scriptejä. Se avautuu otsikkopalkin linkistä.

Ennen tuotantokäyttöön ottamista Avoimet työpaikat -palvelu oli pitkään kokeilukäytössä vanhan työpaikkapalvelun rinnalla. Kokeiluversiosta saatiin yhteensä yli 2000 palautetta, joiden perusteella tehtiin lukuisia parannuksia.

Avoimet työpaikat -palvelu

Uudistetut työvoimakoulutuksen hakupalvelut koekäytössä

Haussa olevien sekä meneillään olevien työvoimakoulutusten hakupalveluista on otettu koekäyttöön uudistetut versiot. Uudet palvelut ovat käytössä vanhojen palveluiden rinnalla, joista pääsee linkillä uusiin palveluihin. Uudistuksessa on muutettu palvelun ulkoasua ja tekniikkaa sekä tehty parannuksia mm. lisäämällä karttatoiminto.

Uudet työvoimakoulutuksen hakupalvelut tulevat varsinaiseen käyttöön myöhemmin kesän 2013 kuluessa, jolloin vanhat palvelut poistetaan käytöstä.

Uudistetut työvoimakoulutuksen hakupalvelut koekäytössä

Tutustu uusiin työvoimakoulutuksen hakupalveluihin:
Haussa oleva työvoimakoulutus
Meneillään oleva työvoimakoulutus

TE-palvelu-uudistus laajenee vaiheittain

Työ- ja elinkeinohallinnon TE-palvelu-uudistuksen tavoite on parantaa asiakaspalvelua lisäämällä ja tehostamalla monikanavaista asiointia verkossa, puhelimitse ja kasvokkain. TE-palvelu-uudistuksen myötä henkilö- ja yritysasiakkaat saavat palvelua aiempaa joustavammin. Sähköisen asioinnin mahdollisuudet paranevat vaiheittain uusien palvelujen käyttöön oton myötä.

www.te-palvelut.fi- > paikalliset toimistot

Uudenmaan TE-toimiston uudistuneet kotisivut löytyvät osoitteesta www.te-palvelut.fi/uusimaa.

Uudenmaan TE-toimisto/viestintä, Marit Finne 

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet