Uudenmaan TE-toimisto

Onko asiaa työkkäriin - asioi joustavasti verkossa

Nopein tapa käynnistää työnhaku on www. te-palvelut.fi -sivustolla -> Oma työnhaku -verkkopalvelun kautta. Työnhakijaksi ilmoittaudutaan tunnistautumalla.

Marit Finne

Oletko jäänyt työttömäksi ja sinulla on tarvetta asioida työkkärissä? Vältä jonotusta ja ota verkkopalvelu avuksesi. Työnhakijalle nopein ja joustavin tapa aloittaa työnhaku on verkossa www.te-palvelut.fi -sivustolla Oma työnhaku -verkkopalvelussa. Palveluun kirjaudutaan pankkitunnuksella tai sirullisella henkilökortilla. Työnhakusi alkaa heti, kun olet vastannut verkkopalvelun kysymyksiin ja lähettänyt tiedot. Myös työssä olevana voit olla työnhakijana – siis jo ennen työttömyyden alkamista.

Jos Sinulla ei ole pankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia, voit aloittaa työnhaun ainoastaan ottamalla henkilökohtaisesti yhteyttä TE-toimistoon.

Lähimmän työkkärin yhteystiedot löydät TE-toimistojen kotisivuilta osoitteesta www.te-palvelut.fi  -> Paikalliset TE-palvelut. Käypä katsomassa uudistettuja kotisivujamme, osoitteesta www.te-palvelut.fi/uusimaa. Sieltä löydät tietoa palveluistamme ja asiointiohjeistamme. Näppärimmin asiointi sujuu verkkopalvelujemme kautta. Sivuiltamme on runsaasti linkkejä valtakunnallisille sivuille (www.te-palvelut.fi). Osana yhtenevää valtion palvelua suuri osa asiasisällöstä, esimerkiksi avoimet työpaikat, koulutuspaikat ja työttömyysturvaan liittyvät asiat, löytyvät valtakunnallisilta TE-palvelut-sivuilta.

Uudenmaan TE-toimisto /Viestintä, Marit Finne

Uudenmaan TE-toimisto

Aikaisempia kirjoituksia

Uudenmaan TE-toimisto

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto (TE-toimisto) on työn, työelämän, yrittäjyyden ja koulutuksen asiantuntija. Palvelemme kaikkia Uudenmaan alueen työnhakijoita, yrityksiä ja yrittäjiä.

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat henkilökohtaista palvelua työnhaussasi sekä tietoa työmarkkinoista, koulutuksesta, ammateista, yrittäjyydestä ja työttömyysaikaisista etuuksista. Palvelumme ulottuvat omatoimisesti käytettävistä verkkopalveluista (www.te-palvelut.fi) henkilökohtaisiin palveluihin.

Uusimmat mielipiteet