Wanhan Porvoon Hywät Asukkaat

MITEN KEISARI SAAPUI PORVOOSEEN?

MITEN KEISARI SAAPUI PORVOOSEEN?

Olitko mukana tapahtumia toteuttamassa tai yleisönä Porvoon valtiopäivien juhlavuonna 2009? Kiinnostaako sinua tradition jokavuotinen jatkaminen jossain muodossa?

Wanhan Porvoon Hywät Asukkaat –yhdistys on herättelemässä henkiin valtiopäivätapahtumia ja haluaa koota yhteen asiasta innostuneita henkilöitä ja tahoja pohtimaan yhdessä, miten valtiopäiviä voitaisiin muistaa ja pitää esillä joka vuosi.

Juhlavuoden tuottaja Sari Hilska Porvoon kaupungin kulttuuripalveluista kertoo, miten Porvoon valtiopäivien 200-vuotisjuhlavuotta vietettiin vuonna 2009. Mitä tapahtumia oli kaupungin vastuulla, mitä yhdistykset toteuttivat ja mitä päätapahtumia valtio järjesti Porvoossa.

Tervetuloa kuuntelemaan esitelmää, tapaamaan muita asiasta kiinnostuneita ja saamaan ideoita valtiopäivien elävöittämiseen

Porvoon kaupunginkirjaston kokoustilaan keskiviikkona 13.2. klo 17-19!

Tilaisuuden järjestää Wanhan Porvoon Hywät Asukkaat –yhdistys. Se on maksuton ja avoin kaikille.

Wanhan Porvoon Hywät Asukkaat

Aikaisempia kirjoituksia

Wanhan Porvoon Hywät Asukkaat

Yhdistyksen tarkoituksena on historian elävöittäminen ja erityisesti Porvoon valtiopäivien 1809 muiston vaaliminen. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää mm. luentoja, tutustumiskäyntejä historiallisiin kohteisiin, draamaesityksiä, historian elävöittämistapahtumia, kulttuuritilaisuuksia, konsertteja ja kursseja.

Yhdistyksen toimintaan kuuluu myös yhteistyö vastaavien seurojen sekä muiden historian ja kulttuurin harrastajien ja ammattilaisten kanssa.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä puheenjohtaja Anja Moritziin.
puhelin: 050 - 490 2473
sähköposti : anja.moritz(at)suomi24.fi

Uusimmat mielipiteet