Mielipide: Ikistuvan avaamisesta

Anja Pessala, opistolaiskunnan pj

Monet ovat kyselleet, milloin Ikistuvassa alkaa jokaperjantainen toiminta.

Tällä hetkellä tilanne on se, että korona on pistänyt monet varsinkin ikäihmisiä koskevat joukkotapaamiset vielä odottamaan.

Kansalaisopiston opistolaiskunta, joka vastaa Ikistuvan toiminnasta, on ollut vielä varovainen syksyn suunnitelmista. Olemme käyneet asiasta keskustelua vastuuhenkilöiden kanssa ja elokuun kokouksessa lopullisesti voimme tehdä paremman tiedon valossa päätöksen, milloin toimintaa voidaan taas aloittaa.

Jos tilanne sallii, voimme nopeasti saada perjantait taas pyörimään, mutta emme halua riskeerata ikäihmisten terveyttä missään tapauksessa. Monethan meistä ”ikiksistä” on riskiryhmää, joten varovaisuus on tarpeen.

Ikistupa toimii opistolaiskunnan vapaaehtoistoimintona ilman minkään instanssin tukea täysin omakustannushinnalla toimivan kahvirahan avulla.

Näin on tarkoitus jatkaa edelleen mukavia perjantaitapaamisia heti kun se näissä olosuhteissa on turvallista. Jaksetaanhan vielä odotella!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.