Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipidekirjoitus: | Askolan kunta on hyvässä iskussa ja palvelut hyvällä mallilla

Kuluvalle vuodelle Uudenmaan liitto jakoi maakuntapalkintoja.

Kaksi merkittävistä palkinnoista tuli Askolaan - paras Uusmaalainen kylä v 2020 Huuvari-Särkijärvi ja paras Uusmaalainen palveluyritys v 2020 Juornaalainen Kattotutka Oy. Tässä vain kaksi erinomaista esimerkkiä Askolasta.

Askolan kunta oli vuonna 2019 noin 3,5 miljoonaa euroa plussalla. Nyt Askolan kunta on taloudellisesti hyvässä kunnossa. Tänäkin vuonna tulee marraskuun lopun ennusteen mukaan olemaan plussaa noin 1 miljoona euroa.

Askolan palvelut ovat saaneet hienot arvosanat asukkaiden palautteista. Kiitettävää niin terveyskeskuksen kuin hammashoidon taikka vanhustenhoidon palveluista. Ja opetuskin on mainiossa asennossa. Kiitos uusien koulutilojen, entistenkin ja tietty kyläkoulujen.

Tulevaisuus näyttäytyy Askolan kunnassa hyvältä. Uusi kunnanjohtaja Teemu Kejonen on alkuaskeleet ottanut. Ensimmäinen Kejosen esittämä talousarvio vuodelle 2021 ja hiukka eteenpäin hyväksyttiin yksimielisesti - ei ensimmäistäkään äänestystä. Harvinaista sekin noin 300 kunnan joukossa. Askolan kunta säilyy omillaan ja päättää itse omista asioistaan.

Askolan kunta nousi konkurssitilanteesta elinvoimaiseksi. Kiitos kuuluu luonnollisesti kunnan henkilökunnalle! Sekä luottamushenkilöille, jotka osasivat ne tärkeimmät strategiset ja toiminnalliset päätökset tehdä. Nykyinen valtuusto toimi yhtenäisesti päätöksenteossa!

Lämmin Kiitos kaikille Askolan kunnan työntekijöille sekä luottamushenkilöille - Hyvää Joulua ja tsemppiä vuodelle 2021 - Hyväntuulisesti!