Lukijalta: Mikä peli ja mikä mestaruus PSS:n naiset!

Tämä mestaruus ja onnistuminen tuovat kuitenkin lisää unelmia ja haaveita harrastajille ympäri Suomen, mutta ennen kaikkea meidän omille jäsenille tänne Porvooseen. Tämä, jos mikä hellii porvoolaista urheilufania, kirjoittaja muistuttaa. Arkisto/Dick Bärlund

PSS puheenjohtaja

Edellinen kausi loppui koronaan ja uusi kausi alkoi sillä. Korona on piinannut meitä harrastajia salibandyssä lähes koko kauden, eikä loppua näytä olevan vieläkään näköpiirissä.

Salibandy on ollut harvinaista herkkua koko kauden ja koko ajan on menty veitsen terällä. Korona ei säästele seuraa, sen toimintaa, vapaaehtoisia tai harrastajia nyt, mutta tämä mestaruus lämmittää mieltä ja isosti. Naisten edustus joukkue, yksi seuramme keltamusta lippulaiva on tehnyt mahdottomasta mahdollisen. Trilleristä huolimatta, he uskoivat koko ajan tekemiseensä. Tämän vuoden monet haasteet joukkueella ja seuralla saavat kaudella kuitenkin todella iloisen lopun. Tämä mestaruus on ansaittu ja sitä saa juhlia. Tämä tunne on uskomaton minulle, joten voin vain kuvitella mitä se on joukkueen ytimessä.

Vaikeista ajoista huolimatta on hienoa nähdä me hengen kasvavan koko ajan lisää ja huomata, että me olemme ainutlaatuinen yhteisö. Yhteisö, joka pitää ääntä monella eri tavalla, kun katsomoissa ei voi kannustaa. Naisten joukkue on pelannut lähes koko kauden tyhjille katsomoille ja fiilistä sekä tukea kannattajilta on haettu muulla tavoin. Somessa on jaksettu kuitenkin peukuttaa, jakaa ja kommentoida keltamustaa väriä sekä kannustaa tätä mahtavaa porukkaa kohti unelmia. Me kannustusjoukot emme ole lannistuneet, vaikka Auroralle emme ole päässeet. Eivät ole muuten nämä naisetkaan ja siitä me voimme olla ylpeitä. Tässä seurassa on kauden aikana ollut upeaa yhteen henkeen puhaltamista ja on ilo huomata miten onnistuminen luo lisää onnistumista. Tuloksia saadaan kovalla ja pitkäjänteisellä työllä, ja sitä totisesti tämä upea joukkue on tehnyt. Mikä kasvutarina näinä vaikeina aikoina onkaan ollut edessä, ja nyt seura, mutta ennen kaikkea joukkue saa siitä ison kiitoksen. Kasvutarinan eteen on kentällä ja sen ulkopuolella vuodatettu verta, hikeä ja kyyneleitä. Ei kuitenkaan todellakaan turhaan.

Liikunta vaikuttaa harrastajiin monin positiivisin tavoin: Liikunnan avulla harrastaja saa ystäviä, vertaistukea sekä psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tämä mestaruus ja onnistuminen tuovat kuitenkin lisää unelmia ja haaveita harrastajille ympäri Suomen, mutta ennen kaikkea meidän omille jäsenille tänne Porvooseen. Tämä, jos mikä hellii porvoolaista urheilufania.

Jos nämä naiset onnistuvat tässä tällä koronan aikakaudella, niin miksipäs ei joku muukin. Joukkueen ja valmentajien lisäksi näin vaikeina aikoina, kiitokset kuuluvat myös taustoille. Useita tunteja on käytetty kulissien takana joukkueen eteen ja uskottu yhdessä unelmaan, vaikka tili näyttäisi tyhjää. Kyllä tämä mitali kuuluu myös heille, sillä ilman taustoja ei ole mitään.

Vaikeat olot kasvattavat luonnetta ja vaikeuksien kautta pääsemme myös voittoon. Tämä voitto on ollut juuri sellainen, ja sen takia se on erittäin tärkeä. Kiitos kaikille tämän joukkueen keltamustille pelaajille, valmentajille, taustajoukoille, sponsoreille ja ennen kaikkea kannattajille, että olette pysyneet joukkueen ja seuran matkassa mukana.

Tämä mestaruus on meidän kaikkien, vaikka se fyysisesti roikkuukin näiden upeiden pelaajien kaulassa. Seura historian ensimmäinen kulta on takataskussa ja vain taivas on meille rajana.

Kevät todellakin on keltamusta. Onnea PSS naiset upeasta mestaruudesta ja porvoolaisen urheilun nostamisesta kartalle myös salibandyssä.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut