Vaalikynä: Uimahalli avattava erityisryhmille

Mielestäni Porvoo voisi seurata Vantaan esimerkkiä ja avata uimahallin ovet näille erityisryhmille. Kannatan myös Vantaan kaupungin mallin mukaista maksujärjestelmää, jossa työttömät pääsevät uimaan alennetulla pääsymaksulla, kirjoittaja sanoo. Outi Paappanen

Mikael Hiltunen, kunnallisvaaliehdokas (SDP), Porvoo

Yksi lempipaikoistani Porvoossa on kaupungin hieno uimahalli. Minulla on tapana uida vapaa- ja rintauintia vuorotellen ja pyrin selättämään vähintään tuhannen metrin matkan. Kaikki maalliset asiat vaipuvat unholaan, kun keskityn pitämään hyvän uintitekniikan. On myös mukavaa nauttia hyvistä löylyistä ja turista uimahallin vakiosaunojien kanssa uintiurakan jälkeen.

Uimahallin aaltokone ja lasten altaat ovat vanhemman tyttäreni suosiossa. Olimme juuri päässeet uimakoulun puoliväliin, kun koronaepidemia rantautui Suomeen ja uimahalli jouduttiin sulkemaan. Tällä hetkellä uimahalli on suljettu yleisöltä lukuun ottamatta koulu-uinteja.

On olemassa erityisryhmiä, joiden kuntoutuksen kannalta vedessä liikkuminen on olennaista ja he ovat oikeutettuja erityisuimakorttiin. Mielestäni Porvoo voisi seurata Vantaan esimerkkiä ja avata uimahallin ovet näille erityisryhmille. Kannatan myös Vantaan kaupungin mallin mukaista maksujärjestelmää, jossa työttömät pääsevät uimaan alennetulla pääsymaksulla.

Kommentoi