Vaalikynä: Asioihin on puututtava heti

Vastaisuudessa kun töhrijät iskee, putsataan töhryt heti pois, sama pätee tähän, eivät hekään jaksa isotella kauaa nimikirjaimillaan. Asioihin on puututtava ja aina on tekemistä, kirjoittaja arvioi. Laura Heino

Minttu Helanne, Porvoo

Porvoon kaupungille iso kiitos , oli upeaa herätä perjantaiaamuun 14.5. pyhäpäivän jälkeen. Jokirannan länsipuoli oli tupaten täynnä roskia, pulloja, tölkkejä ja jopa miesten boxerit lojuivat siellä, sen huomasin kun toinen koiristamme niistä kiinnostui.

Vain hetkeä myöhemmin kello 8 oli kaikki roskat siivottu pois, roskikset tyhjennetty ja nurmikot siistissä kunnossa. Oli hienoa lähteä putsaamaan myös siltaa tägeistä, kun kaikkialla muualla oli siistiä (paitsi kävelysillalla, jonka putsauksen aloitin). On se hassua että kaikki ”tippuu” käsistä, kun on pikku piknik-aika ja sää. Niin ja jos hiukan höllennettäisiin ravintoloiden anniskeluaikoja ja palattaisiin normaalimpaan, tätä nuorten aikuisten piknik kulttuuria ei nurmikoilla enää nähtäisi tässä mittakaavassa, vaan he olisivat ravintoloissa ja yökerhoissa, valvotuissa tiloissa. Ja se olisi hyvä juttu se ja vastaisuudessa kun töhrijät iskee, putsataan töhryt heti pois, sama pätee tähän, eivät hekään jaksa isotella kauaa nimikirjaimillaan. Asioihin on puututtava ja aina on tekemistä!

Kommentoi