Vaalikynä: Töhryt pois kotikaupungistamme – Vastine ”Veronmaksaja Porvoosta” kirjoittajalle

Porvoo siistiksi ja Tagit pois, ensin sillalta ja sitten, toivottavasti tulevaisuudessa saan vaikuttaa omalta osaltani siihen että, töhryjä poistetaan systemaattisesti myös ympäri kaupunkia, kirjoittaja pohtii. Outi Paappanen

Minttu Helanne, Porvoon Kokoomus

Hieno kirjoitus, Uusimaan mielipide osiossa 18.5. Iso kiitos siitä. Olen itse kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä ja pohtinut ja miettinyt ja kiukutellutkin mielessäni, ja sosiaalisessa mediassa. Eipä siis ollut minulla vaikea valita vaalikampanjani toteutustapaa.

Porvoo siistiksi ja Tagit pois, ensin sillalta ja sitten, toivottavasti tulevaisuudessa saan vaikuttaa omalta osaltani siihen että, töhryjä poistetaan systemaattisesti myös ympäri kaupunkia. Kun töhryjä tulee jälleen lisää, on ne välittömästi poistettava. On toden totta käsittämätöntä, miten paljon töhryjä on ilmestynyt kaupunkikuvaan viimevuosina. Siksi valitsin kauniin kävelysiltamme puhdistuskohteekseni ja vaalityön tekemiseksi. On aika ryhtyä sanoista tekoihin. Sanoit kirjoituksessasi että lähdet vaikka mielenosoitukseen asian puolesta, lähde mieluummin äänestämään, niin saadaan asiaan vauhtia ja kaupunkikuva siistiksi tageistä. Olen täysin samaa mieltä kanssasi, meidän on puututtava tähän ilkivaltamuotoon tehokkaammin parantaaksemme siistiä kaupunkikuvaamme.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut