Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikynä | Asioilla on tapana järjestyä, vai onko?

Olen usein sanonut lapsilleni, että asioilla on tapana järjestyä parhain päin vaikka välillä elämällä on aika ajoin taipumus koetella. Tätä positiivista ajattelua on koeteltu kahden vuoden korona-aikana aivan liian usein ja tuntuu uutisia kuunnellessa loppuuko poikkeusaika ikinä.

Jo parin vuoden ajan monet yrittäjät ovat olleet enemmän kuin vaikeuksissa muuttuvien tilanteiden, rajoitteiden ja jatkuvan epidemian eri vaiheiden kohtaamisessa. Toisille poikkeusaika on tuonut kassaan enemmän rahaa kuin ”normaalina aikana” ja toiset yrittäjät ovat joutuneet tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen jo epidemian alkuvaiheessa ja monella yrittäjän taival päättyi liiankin nopeasti.

Itse yrittäjänä olen tottunut tekemään paljon töitä, elämään ilman säännöllistä työaikaa ja olemaan läsnä työssäni ympäri vuorokauden kiireisinä aikoina. Yrittäjä ei laske työtunteja, ei sairasta eikä kerrytä itselleen automaattisesti kesälomia tai muita etuja.

Siitä huolimatta olen sydämeltäni yrittäjä, rakastan työtäni ja on kunnia-asia palvella omia asiakkaitani. Kun korona vaikeutti omien asiakkaiden toimintaa oli täysin selvää ettei omakaan yritystoiminta voinut hyvin. Työt pysähtyivät kuin seinään silmänräpäyksessä. Jo heti alussa odotin malttamattomasti milloin elämme jo uutta normaalia elämää, vieläkin kaipaan vapautta ilman maskeja ja ihan normaali arkea.

Nyt syksystä viikkojani täyttää oman firman mukavasti lisääntyvät työt ja lisäksi käyn kiire-apuna pari kertaa viikossa vapaapäivinä puolisen vuotta esittelemässä vuokra-asuntoja, päivät ja viikot täyttyvät kiireistä ja arjen sovittamisesta moneen hyvään juttuun. Olen kiitollinen siitä että voin ja saan tehdä erilaisia töitä! Nyt uskon, että kyllä asioilla on tapana järjestyä parhain päin.

Pidetään huolta toisistamme, käytetään koronapasseja, otetaan kaikki rokotukset ja huolehditaan siitä että tulevaisuus on meille jokaiselle uusi mahdollisuus.

Voimia kaikille yrittäjille ja teille kaikille joita korona on koetellut tavalla tai toisella!

Kaikille hyvää joulun aikaa ja tervettä sekä onnellista uutta vuotta!