Lukijalta | Askolassa on tilaa, tontteja toimia ja yrittää

Meillä on sijaa kaikenlaisille yrityksille, sekä nopeaa, ketterää toimintaa ja todistetusti. Jos sopivaa tonttia ei ole heti tarjolla, me voimme sellaisen ”räätälöidä”.

Kunnanjohtaja Ilari Soosalun johdolla tuorein esimerkki on ns. Fazerin etabloitumisen mahdollisuus Askolaan. Toki on vielä matkaa siihen, että hanke toteutuu. Mutta ainakin yritys hyvään lopputulemaan on tavoitteena.

Yhtenä konkreettisena, jo toteutuneena esimerkkinä Askolan kunnan toiminnasta on askolalainen perheyritys Muovi-Heljanko. Muutama vuosi sitten perheyritys satsasi miljoonia euroja nykyaikaisiin toimitiloihin ja toimintojen kehittämiseen, henkilöstöön sekä robotiikkaan. Rakennusprosessi oli hyvä näyte yrityksen ja Askolan kunnan yhteistyöstä. Vuoden 2013 syksyllä Muovi-Heljanko osti laajennusta varten tontin ja vuoden 2014 keväällä uudisrakennus oli valmis. Koko prosessiin kaavoituksineen meni ennätyslyhyt aika, vain noin 6 kuukautta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut