Pääkirjoitus Porvoossa ei riitä ruokaa jaettavaksi

Hävikkiruoka on puhuttanut viime vuosina paljon ja sen ympärille on syntynyt jopa uusia bisnesideoita. Ukrainan sota tuo elintarvikealalle kansainvälisiä haasteita, joten hävikkiruoan merkitys vain korostuu jatkossa. On entistäkin tärkeämpää, ettei syötäväksi tarkoitettua ruokaa päätyisi niin paljon suoraan roskiin ja kompostiin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi