Pakina Konservatiivi juhlii

Konservatiivien ikiaikainen haave, jonka he Suomessa pukivat sanoiksi 2007, on nyt sitten toteutunut, Suomi jätti yhdessä entisen alusmaamme kanssa hakemuksen puolustusliittoon.

Konservatiivit lahden kummallakin puolen pistivät juhlat pystyyn, Vallaton Vahtikoira pohtii mitä juhlasta seuraa.

Konservatiivien kannatushan on gallupeissa noussut aika mukavasti ja oikein huippuihin Suomessa päästiin vähän sen jälkeen, kun Matti oli vanhojen suomalaisten sananlaskujen mukaan tiputtanut kuuman kiven avantoon (24.2.).

Kovin oli kuuma kivi, Neuvostoliiton pääsihteerin aivot suorastaan kiehuivat, vaan miten suuren seikkailun kävi.

Natalia soi kovempaa kuin ennen ja vapaa on taas Ukraina!

Pääsihteeri toivoi tukea edes Kiinasta, vaan sieltäpä saapuikin Jing ja Jang. Vahtikoira huomauttaa, että ei tässä kauaa mene, kun Jaakko jo heittää kylmän kiven järveen (25.7.) ja Kylmäsota on taas valmis.

Kun Saatana saapui Moskovaan, tulikin niin lämmintä, että helvettikin jäätyy. Puolustusliitto tekikin kaksi maalia, kun pääsihteeri yritti torjua yhden sääntöjen vastaisesti.

Vahtikoiralla kun on kokemusta tuosta juhlimisesta, niin tietää myös krapulan tulevan ja pahimpia niistä ovat ne morkkiksen sisältävät.

Totta tosiaan kesken juhlimisen tulee mieleen vaalit.

Seuraaviin vaaleihin mennäänkin kovilla tavoitteilla, syksyllä entisessä alusmaassamme ja ensi keväänä Suomessa.

Jo iski konservatiiville vallaton päänsärky, se nahkatakkinen tyttö varasti shown ja yhdessä ruotsalaisen sossusiskonsa kanssa myös tavoitteet.

Ei ole sitä vaalivoittoa varmistavaa Jokerikorttia enää.

Käyttiköhän konservatiivi kortin liian aikaisin? Kortin piti taata vaalivoitto lahden kummallakin puolen.

Mitä kortteja jäi, kun kuvakortit ovat entisessä alusmaassamme ja ässät jonkun kassaneidin hihassa.

Konservatiivien suurin unelma oli vaalivoitto lahden kummallakin puolen samalla vaaliteemalla, yhdessä puolustusliittoon ja lopputuloksena liian aikaisesta gallupmenestyksestä juhlimisesta on Jing ja Jang-tyyliin viidestoista yö painajaisineen.

Tarvittiin nuorten sosialistien ja kaiken huipuksi naisten johtamat hallitukset viemään entinen Euroopan kehittynein yhdyskunta lopullisesti länteen.

Lisää Vallattomia murinoita Radio Foni Iskelmä Porvoo 99,8 Mhz klo 13.15 ja uusintana 17.30

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut