Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta: | Seurakuntavaaleihin tarvitaan myös nuoria ehdokkaita

Sinä nuori tai jos tiedät toisen nuoren, joka haluaa osallistua vaaleihin ehdokkaana tai muuten vain on kiinnostunut seurakuntatyöstä ottakaa yhteyttä oman seurakuntanne henkilöihin - minäkin mielelläni keskustelen ja kerron asioista.

Pitää mielestäni huomioida, ettei esim. Askolan seurakuntatyöhön kuulu politiikka, vaan teemme nimenomaan työtä sitoutumattomina luottamushenkilöinä oman seurakunnan toiminnan ja tulevaisuuden hyväksi.

Toivottavaa on tietysti, että nuoret myös äänestävät seurakuntavaaleissa ja sitä kautta tulevat mukaan sekä vaikuttavat oman seurakunnan toimintaan - mielelläni perustelen nuorillekin, miksi kannattaa osallistua myös äänestämällä.

Ehdolle voi asettua konfirmoitu seurakunnan jäsen, joka on täyttänyt 18 vuotta viimeistään 20.11.2022, hänen tulee olla seurakunnan jäsen viimeistään 15.9.2022 mennessä. Tällöin pitää seurakakuntiin jättää ehdokaslistat. Seurakuntavaaleissa voi muuten äänestää jo 16-vuotiaana.

Tervetuloa mukaan seurakuntien toimintaan!