Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pakina En ole puolesta enkä vastaan – Pikemminkin päinvastoin

Vallattoman vahtikoiran kuonokoppa on taas kadoksissa.

Tämä tarina ei kerro kolmiloikkaaja Stig Bäcklundin (Isnäs Start-Borgå Akilles-Isnäs Start) urheilusaavutuksista eikä hänen poliittisista (Suomenruotsalainen Kansan Puolue SKP) manöövereistään, vaan porvoolaisista poliittisista loikkauksista.

Kommareiden Ilkka Alava päätti aikanaan vaihtaa kansandemokratian sosialidemokratiaan eli totalitarismin demokratiaan, ja on sittemmin esiintynyt jopa sosialistien ryhmäpuheenjohtajana. Kyseessä on siis lahjakas ja muuntautumiskykyinen poliitikko.

Kuuluisimmasta moniloikkaajasta Vallaton onkin kertonut jo ihan oman kertomuksen (UM 25.8.). Yltiöpopulistinen valtuutettu, jonka toimesta, ennakkotiedoista poiketen, ei yhtään rosvoa saatu kiinni. Omat kuitit sen sijaan joutuivat tarkkaan syyniin Arkadianmäellä ja kasvokuva varoittavana esimerkkinä tarkastajan seinälle.

Väyrysmäisin poliitikko Porvoossa, Hannu Ikonen (sos, ideologisesti joustamaton, sos, nyk vas, jos enää sitäkään), joka kertomusten mukaan onnistui olemaan eri mieltä jopa itsensä kanssa tekemällä valtuustossa esityksen, jota vastaan sitten itse äänesti.

Virheistä loikkasi aikanaan myös Juha Westerlund, sosialisteihin, joten todistetuksi tuli sekin, että sosialismissa on virheensä. Tosin nykyisin kyseinen vapaaherra taitaa taas edustaa virheitä.

Loikkausten ja valitusten Porvoonmestari Juha Elo (SAK-Virhe-nusu-mamu) on osannut aina seurata uusia tuulia, kunnon purjehtijan tavoin. Suunnistanut aina aallonharjalla.

Sitten meillä on opportunistinen maahanmuuttopuolueesta loikkaaja, joka osoitti oman edun olevan yhteisen edun edellä. Kuultuaan Pirkon poisjäännistä vaaleista, päätti Sari Glad siirtyä sivistysporvareiden pariin, ollen näin jopa kahden puolueen ehdokas. Oletti pääsevänsä helpommin valtuutetuksi kokomustan ehdokkaana, vaan vastassa oli juonittelun mestari Elo, joka annetulla valtakirjalla asetti Sarinkin ehdolle. Diskaushan siitä tuli, olla nyt kahden puolueen ehdokas, vähemmänkin sivistynyt ymmärtää, ettei se käy päinsä.

Lisäksi meillä on mielettömän fiksu maahanmuuttopuolueesta sivistyksen pariin loikannut Vesa Koskivuo, joka omien sanojensa mukaan huomasi olleensa kerrankin väärässä. Ei se äänekkäin avoimuuden ja demokratian puolesta huutaja ollutkaan muuta kuin kansandemokratian tavoin toimiva totalitarismin ääni.

Lisää Vallattomia murinoita Radio Foni Iskelmä Porvoo 99,8 Mhz klo 13.15 ja uusintana 17.30