Tältä näyttää uudistunut Sunnuntaisuomalainen – lue viikkoliite tänään näköislehdestä

Sunnuntaisuomalainen tavoittaa 966 000 lukijaa. Anniina Louhivuori

Terhi Nevalainen

Sunnuntain näköislehdessä julkaistava viikkoliite Sunnuntaisuomalainen uudistuu. Sivusto saa tällä viikolla kokonaan uuden visuaalisen ilmeen ja uudet sisällöt.

Sunnuntaisuomalaisen uusi ilme on värikäs ja raikas. Sisällössä erityissijan saavat elämänmakuisen henkilöhaastattelut. Ajankohtaisiin teemoihin ja tapahtumiin tartutaan informatiivisella mutta samalla viihdyttävällä otteella.

Ensimmäinen uudistunut Sunnuntaisuomalainen ilmestyy tänään. Pääset lukemaan liitteen täältä.

Tätä tarjoaa uusi Sunnuntaisuomalainen:

1. Arjen sankaritarinoita. Pian tapaat Olli Haakanan, 41, joka on poikkeuksellisen suurisydäminen mies – kirjaimellisesti. Heidi Holmavuo, 36, puolestaan teki rajun elämänmuutoksen ja vaihtoi ensihoitajan työn kirjailijan ammattiin.

2. Ajankohtaisuutta. Menemme päivittäisuutisten taakse, otamme selvää taustoista, analysoimme – ja sitten kerromme sinulle.

3. Hyvää mieltä. Haluamme tarjota sinulle laadukkaan, hyvin suunnitellun ulkoasun ja elämänmyönteisiä aiheita.

4. Nykyaikaisuutta. Parannamme jatkuvasti sisältöämme verkossa. Jos haluat nähdä tai kuulla vielä enemmän, aktivoi näköislehtitilaukseksi: viikkoliite löytyy aina sunnuntaisin näköislehden perästä.

5. Kuuntelemme sinua. Sunnuntaisuomalainen tavoittaa 966 000 lukijaa. Tässä joukossa on valtava määrä kiinnostavia tarinoita. Kerro sinä tarinasi meille, me kerromme sen lähes miljoonalle muulle. Kirjoittaja on Sunnuntaisuomalaisen tuottaja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut