Leijonien keräys täytti ennätykselliset kaksikymmentä ostoskärryä – lahjoitukset jaetaan lapsiperheille ensi viikolla

Lions Club Porvoo-Borgå ja Lions Club Porvoo Rosé järjestivät lauantaina, isänpäivän aattona, perinteeksi muodostuneen Auta lasta – auta perhettä -tuotekeräyksen Tarmolan K-Supermarketilla.

Leijonien ostoskärryihin kertyi kukkuroittain päivittäistavaroita. Keräystulos oli ennätyksellinen kaksikymmentä ostoskärryllistä elintarvikkeita, hygieniatuotteita ja taloustavaroita.

– Jos tällä tavoin saa hyvän mielen lapselle tai lapsiperheelle, on raha mennyt hyvään tarkoitukseen, oman kortensa kekoon kantaneet Eija ja Jari Korhonen sanoivat.

Kuorma odottaa nyt Taidetehtaalla kaupungin lapsi- ja perhepalveluiden tiloissa. Tavarat toimitetaan alkaneella viikolla Porvoon kaupungin lapsi- ja perhepalveluiden kautta vähävaraisille lapsiperheille.

– Lions tekee hyvää työtä. Tämä tempaus muistuttaa meitä jokaista siitä, että voimme auttaa ja ilahduttaa vähävaraisia perheitä myös pienellä avustuksella. Joka vuosi olen lahjoittanut keräykseen, Annika Nyström sanoi tuodessaan kärryyn hygieniatuotteita, suklaata ja piparkakkuja.

Keräyksellä on Porvoossa pitkä perinne. Lähes kymmenen vuotta jatkunut keräys on järjestetty viime vuosina Tarmolassa aina isän- ja äitienpäivän aattona. Monet asiakkaista osaavat sitä odottaa.

Keräyksessä ei liiku raha, vaan marketin asiakkaat voivat halutessaan hankkia yhden tai useamman ylimääräisen tuotteen, jonka he kassalla maksettuaan voivat jättää leijonien ostoskärryihin.

Keräykseen voi lahjoittaa miltei mitä tahansa päivittäistavarakaupan tuotteita, paitsi pilaantuvia tuoretuotteita ja alkoholia.

Tällä kertaa keräyksessä LC Porvoota avusti ensi kertaa porvoolainen naisten LC Porvoo Rosé -klubi.

Lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut