Ujula esittää Sari Gustafssonia Porvoon sivistysjohtajaksi

Sari Gustafsson toimii vuoden 2019 alussa Edupolista ja Point Collegesta muodostetun Careerian toimitusjohtajana. Nyt hän on ykkösehdokas Porvoon sivistysjohtajaksi. Juha Perämäki

toimitus

Porvoon kaupunki tiedotti perjantaiaamuna, että kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujulan suosikki Porvoon uudeksi sivistysjohtajaksi on nykyinen Careerian toimitusjohtaja, kasvatustieteiden maisteri Sari Gustafsson.

Kaupunginhallitus käsittelee sivistysjohtajan valintaa ensi maanantaina ja valtuusto päättää valinnasta 13. marraskuuta.

Ujulan esityksen mukaan Gustafsson valittaisiin sivistysjohtajan virkaan 1.1.2020 alkaen.

– Gustafsson täyttää viran menestyksellisen hoitamisen edellytykset, kun otetaan huomioon haastattelussa osoitettu kyvykkyys sekä tehtävän tulevat haasteet, perusteluissa todetaan.

Hilding Mattssonilta vapautunut virka kiinnosti kaikkiaan 28 hakijaa. Loppusuoralle haastatteluihin on yltänyt viisi kandidaattia, joiden joukossa ovat myös Porvoon koulutusjohtaja Jari Kettunen ja Loviisan entinen sivistysjohtaja Thomas Grönholm.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.