Porvoo Old Town Wine Festival kutsuu mukaan – ravintolat aikovat viinifestivaalista jokavuotista perinnettä

Porvoon Old Town Wine Festival kutsuu mukaan.

toimitus

Viinifestivaali Old Town Wine Festival kutsuu kaikki viinin ja ruuan ystävät Meat Districtin ja Pariisin Villen viinipihalle lauantaina 31. elokuuta.

Kahden ravintolan viinipihalla järjestettävä festivaalissa on kyse Haaga-Helian opiskelijan opinnäytetyöstä Meat Districtin ja muiden alueen toimijoiden kanssa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille viinin ja ruuan ystäville. Viinifestarista tehdään jokavuotinen perinne. Vuoteen 2020 on jo kiinnitetty helsinkiläisiä huippuravintoloita vierailemaan viinipihalla.

Festivaalin ajankohta on kello 12–20. Vierailijoilla on tilaisuus maistella Vino Nostrumin sekä Sicapellen ja meat Districtin upouuden viinin maahantuontiyrityksen Biodynamiten maahantuomia laatuviinejä.

Kaikki viinit ovat joko orgaanisia, biodynaamisesti tuotettuja tai natural viinejä. Tapahtuma on erinomainen tilaisuus päästä maistamaan huippuviinejä edullisesti ja samalla nauttimaan lähiruoasta, jota on kutsuttu kokkaamaan Simona Milazzo.

Old Town Wine Festival lauantaina 31. elokuuta kello 12–20 Meat Districtin ja Pariisin Villen viinipiha. Vapaa pääsy. Jokikatu 43.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.