Takaa-ajo päättyi hurjaan nokkakolariin Porvoonväylällä - kaksi loukkaantunutta

Porvoonväylällä iltapäivällä sattuneessa nokkakolarissa loukkaantui kaksi ihmistä. Eero Pulkkinen

toimitus

Porvoonväylällä Kehä III:lta idän suuntaan tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa tiistaina iltapäivällä loukkaantui kaksi henkilöä. Loukkaantuneet olivat törmänneiden autojen kuljettajia. Heidät toimitettiin sairaalaan jatkotutkimuksiin. Kummassakaan autossa ei ollut kyytiläisiä.

Päivystävä palomestari Janne Taskinen Helsingin pelastuslaitokselta ei tiistaina iltakuuden aikaan osannut vielä arvioida loukkaantuneiden vammojen laatua. Onnettomuus sattui, kun henkilöauton kuljettaja ajoi vastaantulevien kaistalla 7-tiellä Kehä III:n liittymästä 1,2 kilometriä Östersundomin liittymän suuntaan.

Taskinen kertoo, että kyseessä oli takaa-ajotilanne. Kuljettaja oli lähtenyt poliisia pakoon eikä noudattanut tämän pysähtymiskäskyä. Takaa-ajo päättyi kahden auton törmäykseen.

Yksi ajokaista suljettiin liikenteeltä ja liikenne ruuhkautui huomattavasti kaistoilla Helsinkiin päin. Paikalla oli useiden kilometrien autojonoja ja poliisi oli paikalla ohjaamassa liikennettä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.