Porvooseen rakentuvan tuotantoeläinten turvakodin possula valmistuu joukkotuella – nyt haetaan talkooväkeä

Porvoon Saksalaan rakentuvan tuotantoeläinten turvakoti Saparomäen hyväksi tammikuussa käynnistetty joukkorahoituskampanja tuotti 22 580 euroa.

Saparomäkeen rakennetaan eläinsuoja entisille tuotantoeläimille. Joukkorahoitus kattaa siitä possulan osuuden kokonaan.

– Kampanja onnistui hienosti ja pääsemme eläinsuojan rakentamisessa todella hyvin vauhtiin. Paljon riippuu tietysti vielä siitä, miten hyvin onnistumme saamaan talkooväkeä, kertoo Eläinten turvakoti Saparomäki ry:n puheenjohtaja Eveliina Lundqvist

– Aloitamme työt heti, kun maa sulaa. Haemme parhaillaan vapaaehtoisia mukaan viikonlopputalkoisiin ja vaikka pitemmäksikin aikaa kesällä. Meillä on totta kai ammattilaisia töissä, mutta on paljon sellaista, mitä voi tehdä ilman aikaisempaa kokemustakin. Tietysti ammattilaisetkin ovat enemmän kuin tervetulleita talkoisiin!

Saparomäen tavoitteena on rakennusten valmistuttua tehdä koulutus- ja tiedotustyötä eläinten aseman parantamiseksi. Ensimmäiset eläimet saapuvat tilalle tämän vuoden aikana. Possujen lisäksi eläinsuojaan valmistuu tilat lampaille ja kanoille. Turvakodissa yleisö saa tutustua eläimiin niiden omassa ympäristössään.

Saparomäestä ja vapaaehtoistyöstä löytyy lisätietoa www.saparomaki.fi sekä Saparomäen Facebook-sivulta.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut