VAALIT Jenni Lastuvuori: Haittamaahanmuutto liittyy kaikkeen

PORNAINEN | Perussuomalaisten kunnanvaltuutettu Jenni Lastuvuori, 33, ryhtyi ehdokkaaksi eduskuntavaaleissa tällä kertaa samoista syistä kuin edelliskerrallakin.

– Kansanedustajien tulee olla läpileikkaus koko kansasta. Uskon, että Arkadianmäellä tarvitaan henkilöitä, jotka ovat kokeneet kovankin arjen elämässään, eli ihan tavallisia duunareita, joilla on käsitys vaikka maitolitran hinnasta ja sen miltä tuntuu olla asunnoton ja niin edelleen. Syy miksi yleensä lähdin mukaan politiikkaan, oli huoli oman jälkikasvun tulevaisuudesta.

Mitkä ovat vaaliteemasi?

– Vaaliteemani ovat seis haittamaahanmuutolle, kotimaisuus ennen kaikkea ruokaan, työhön, yrittämiseen ja niin edelleen liittyen, ja yleinen turvallisuus.

– Haittamaahanmuutto liittyy kaikkeen ja lieveilmiöistä kärsivät eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevat kansalaiset.

– Kotimaisuus: suomalaista luontoa, kieltä ja kulttuuria on vaalittava entistä enemmän. Kotimaisten pk-yrittäjien verotusta tulee helpottaa työllisyyden lisäämiseksi muun muassa siirtymällä Viron malliin. Meidän metsiä ja vesistöjä, sekä muita luonnonvaroja tai infraan liittyviä toimintoja ei tule myydä ulkomaisille yhtiöille. Koko maa tulee myös pitää elinvoimaisena.

– Turvallisuus kytkeytyy vahvasti haittamaahanmuuttoon ja poliisin/puolustusvoimien/rajavartioston resursseja on lisättävä tarvittavat määrät.

Miten ajaisit Itä-Uudenmaan alueen ja kotikuntasi Pornaisten etua eduskunnassa?

– Omassa kunnassani ehdottomasti suurin ongelma on kevyenliikenteenväylien puuttuminen. Alakoululaisten on voitava kulkea turvallisesti koulutiensä. Väyliä lisäämällä yleinen viihtyvyys turvallisuuden lisäksi on yksi vetovoimatekijä kunnassa, johon kaivataan lisää asukkaita.

Kerro itsestäsi jotain, mitä muut eivät vielä tiedä?

– Osaan fileoida lohen alle 30 sekunnissa.

Jenni Lastuvuori, 33

Perheeseen kuuluu puolustusvoimissa työskentelevä aviomies, 5-ja 9-vuotiaat pojat, sekä kaksi mainecoon kissaa, saksanpaimenkoira ja labradorinnoutaja.

Työskentelee palvelutiskillä K-kaupassa, mutta on koulutukseltaan parturi-kampaaja.

Luottamustoimet: kunnanvaltuutettu Pornaisissa, sivistyslautakunnan varapuheenjohtaja, perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja, Pornaisten perussuomalaisten sihteeri, Uudenmaan jätelautakunnan jäsen ja Suomen sisun Uudenmaan varapuheenjohtaja.

Motto: minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa.

Esikuvia on useita: Winston Churchill, Ronald Reagan, Pentti Linkola ja Jussi Halla-aho.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut