Loviisan Wanhat talot -tapahtuma sai uuden projektipäällikön - "Vanhat talot ovat intohimoni"

LOVIISA   |   Luru Hirva on Loviisan wanhojen talojen uusi projektipäällikkö. Hirvalla on vankka tausta mainosalalla, sekä isoissa yrityksissä että yksityisyrittäjänä.

– LWT on suurenmoinen tapahtuma, vanhat talot ovat intohimoni ja olen hyvin innostunut ja iloinen saadessani työskennellä historiallisten talojen parissa, sanoo Hirva.

Hän itse asuu 120 vuotta vanhassa talossa, jonka hän on yhdessä puolisonsa Masa Karhulan kanssa kunnostanut. He muuttivat Helsingistä Loviisaan vuonna 2013. Yhdistyksen hallitus valitsi Hirvan maanantain kokouksessaan. Hän aloittaa työt välittömästi.

Edellinen pitkäaikainen projektipäällikkö Ann-Britt Fellin-Aalto ilmoitti aikaisemmin, että hän jättää paikkansa.

Hirva on myös Loviisan Taideyhdistyksen hallituksen jäsen ja hänellä on työtila Loviisan taideverstaassa. Hän maalaa akvarelleja sekä tekee keramiikkatöitä ja veistoksia. Punaisen Ristin vapaaehtoistyöntekijänä hän vetää kerhoa maahanmuuttajalapsille.

Perheeseen kuuluu myös Kerttu-koira, jonka kanssa he ovat Suomen kennelliiton kaverikoira -toiminnassa mukana, vieraillen muistisairaiden vanhusten ilona.

Perhe osallistuu ensimmäistä kertaa myös Loviisan Avoimet Puutarhat -tapahtumaan.

Hirva harrastaa ratsastusta, hän pitää ruuanlaitosta, sienestyksestä ja puutarhanhoidosta.

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma järjestetään elokuun 24.-25. päivänä.

Lisää aiheesta

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut