Loviisa palkitsi urheilijoitaan – Kauko Kuningas juoksi vuoden urheilijaksi

Loviisa palkitsi urheilun saralla ansioituneita. Kuvituskuva. Tanja Kuisma

toimitus

Juoksukisojen senioriluokissa menestystä niittävä Kauko Kuningas on Vuoden urheilija 2018 Loviisassa, ja saa menestyksestään 500 euron palkinnon.

Hyvinvointilautakunta on valinnut myös Vuoden aktiivin ja Hilleröd-pokaalin saajan sekä päätti tukea Liljendal Idrottsklubbenia 3 000 eurolla, millä seura rakentaa frisbeegolf-radan Sävträskiin.

Loviisan kaupunki palkitsee myös Loviisan Torin edustusjoukkueen, Johanna Lindholmin ja Joachim Gustafssonin 300 eurolla. Mikael Forstén, Lida Haddas, Emma Johansson, Johan Gustafsson, Anni Pere ja Viljam Sandvik palkitaan 200 eurolla.

Vanhan Loviisan ystävyyskaupunki Hillerödin lahjoittama kiertopalkinto annetaan menestyneelle nuorelle urheilijalle. Nyt Hilleröd-pokaalin saa esteratsastaja Lida Haddas, joka nousi alkuvuodesta lajinsa maajoukkueeseen haastajajuniorina.

Kaupunki haluaa muistaa myös urheilijoiden taustajoukkoja. Titteli Vuoden aktiivi 2018 jaetaan tällä kertaa Päivi Uotiselle ja Pekka Palomäelle

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.